Viber logo Download Rakuten Viber Button
Scan QR to view Matura(nti)2020. on Viber
05.4.2020
Ministarstvo obrazovanja

(waving) Dobro došli na službeni kanal Ministarstva znanosti i obrazovanja!

11:06 AM

U njemu ćemo vas obavještavati o novostima vezanim uz državnu maturu 2020. (book)(glasses)

11:08 AM

Kosovo kosovo

12:44 PM

Kosovo republik

12:44 PM

Bye bye .

12:45 PM
Aleksandra Đermanović

undefined

12:48 PM
05.5.2020
Ministarstvo obrazovanja

👩‍🏫👨‍🏫 Dobrodošlicu u ovu grupu želi vam i ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak. (muscle)(waving)

6:08 AM
6:09 AM
05.6.2020
Ministarstvo obrazovanja

(thinking) Zaprimamo vaše prijave za pisanje probnog eseja. Na dan pisanja eseja niste obvezni sudjelovati u radu u virtualnim učionicama. (like) Kako bi sve bilo transparentno, ravnatelji i razrednici dobit će popis maturanata koji su esej uistinu napisali i predali na ocjenjivanje. (pencil) Naravno, oni koji predaju prazan "papir" neće imati opravdan izostanak (wink2) Nadamo se da će vam ovo iskustvo biti korisno. 🎯

3:00 AM
05.7.2020
Ministarstvo obrazovanja

(!) Danas je zadnji dan za prijavu za sudjelovanje u probnom online eseju. (pencil) Iskoristite ovu priliku kako biste dobili kvalitetnu povratnu informaciju o svom eseju i bili još bolji na maturi. (racing_flag)

10:38 AM
05.8.2020
05.9.2020
Ministarstvo obrazovanja

(first_aid) Da biste se osjećali maksimalno sigurno tijekom provedbe državne mature, Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je upute za provedbu obveznih ispita državne mature. S obzirom na to da su upute važne, korisno je pročitati ih. (muscle) hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute-za-provedbu-drzavne-mature-tijekom-epidemije-koronavirusa_I_BLOK.pdf

4:28 AM
05.11.2020
05.12.2020
Ministarstvo obrazovanja

(pointer) Podsjećamo vas da se danas piše probni esej. S prijavama u sustav trebate početi već već od 9 sati, a čitanju i rješavanju esejskog zadatka možete pristupiti točno u 10 sati. (singing) (thinking)Sve informacije poslane su vam i na vaše adrese elektroničkih pošti na domeni skole.hr. Želimo vam puno uspjeha! (muscle)

2:33 AM

(waving) Ukoliko se tijekom pisanja probnog eseja budu pojavile tehničke teškoće, možete se javiti tehničkoj podršci CARNET-a: loomen@carnet.hr (muscle)

4:11 AM

(!) Ukoliko nailazite na poteškoće u pristupanju pisanju probnog eseja, podsjećamo vas da još jednom proučite upute kako pravilno pristupiti te kliknete na ikonu "Test" ili "Zadaća". Carnet vam je dostupan i na: helpdesk@carnet.hr Budite bez brige, vrijeme pisanja eseja će biti produljeno. (like)

4:57 AM

(singing) Hvala svima na marljivom pisanju probnog eseja koji je napisalo i predalo vas preko 11,500. Svojim sudjelovanjem u najopsežnijem online testiranju ove vrste otvorili ste put online provedbi državne mature u budućnosti. (muscle)(book) (!) Za sve vas koji niste mogli sudjelovati u današnjem pisanju eseja, imamo rezervnu opciju - na stranicama ncvvo.hr na poveznicu Pošalji esej! možete poslati esej na ocjenjivanje. (checkmark)

10:25 AM
05.13.2020
Ministarstvo obrazovanja

Dobro jutro svima! (waving) Podsjećamo da za sve vas koji niste mogli sudjelovati u pisanju probnog eseja imamo rezervnu opciju. (singing) NCVVO vam je omogućio da im pošaljete esej na ocjenjivanje. (checkmark) Uputu za pisanje i esejski zadatak zadatak za A i B razinu možete pronaći na poveznici Pošalji esej! na ncvvo.hr. (thinking) Podijelite ove informacije s kolegicama i kolegama i pozovite ih da se priključe ovoj Viber zajednici kako bi na dlanu imali sve informacije o maturi. (muscle)

4:02 AM

(!) S obzirom na to da su nastupile promjene u Kalendaru i vremeniku provedbe ispita državne mature, nemojte zaboraviti da imate još nekoliko dana za provjeru i eventualne izmjene odabira ispita i razina pisanja.⏳

10:17 AM
05.15.2020
Ministarstvo obrazovanja

(thinking) Sutra nastavljamo s pripremama za državnu maturu na RTL2 od 9,30. Samo za vas pripremili smo videolekcije iz Engleskog i Njemačkog jezika koje će vam sigurno biti korisne. (muscle) Sve one koji ne stignu pratiti RTL2, upućujemo na internetske stranice Škole za život jer se tamo nalaze svi materijali. (book)(pencil) Nemojte se zaboraviti malo i odmoriti tijekom vikenda. (singing)

12:22 PM
05.20.2020
Ministarstvo obrazovanja

(singing) Pozdrav svima, nadamo se da ste dobro i da se pripreme za državnu maturu odvijaju prema planu. (muscle) Nastavnici su jako vrijedni i već danima pomno iščitavaju i ocjenjuju vaših 11 500 probnih eseja, rezultati će biti od 25. svibnja. (checkmark)

10:14 AM
05.22.2020
Ministarstvo obrazovanja

(waving) I ove subote nastavljamo s pripremama za državnu maturu na RTL2 od 9,30. Pomoću sutrašnjih lekcija, koje su za vas pripremili vrijedni nastavnici, moći ćete se dodatno pripremiti za ispit iz Matematike i Njemačkog jezika. (like)Uživajte u vikendu, želimo vam da se što bolje pripremite za maturu. (happy)

8:51 AM
05.27.2020
Ministarstvo obrazovanja

(waving) Pozdrav svima! HZJZ je relaksirao mjere provedbe ispita državne mature pa bacite pogled na poveznicu: hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Drzavna_matura_upute_27_05.pdf

8:24 AM

(thinking) Na našem Školskom e-rudniku vol.3 možete naći podatke o uspjehu učenika gimnazijskih programa na izbornim predmetima.

9:52 AM
9:52 AM

(pointer) Možete vidjeti i usporedbu ocjena izbornih predmeta DM s ocjenama tih predmeta u 4. razredu.

9:54 AM
9:54 AM

(singing) Još takvih i sličnih informacija osigurali smo u bazi na internetskim stranicama Ministarstva pa možete pogledati ukoliko vas zanima: mzo.gov.hr/istaknute-teme/ser-skolski-e-rudnik-3419/3419

11:30 AM
06.1.2020
Ministarstvo obrazovanja

(thinking) Na Loomenu su objavljeni rezultati probnog online eseja pa možete provjeriti koliko ste bodova dobili po sastavnicama vrednovanja eseja. (muscle) Ukoliko imate nekih tehničkih teškoća, možete poslati upit na loomen@carnet.hr. (like)

10:55 AM
06.4.2020
Ministarstvo obrazovanja

(waving) Pozdrav svim pristupnicima državnoj maturi koji dolaze iz drugih država - na graničnim prijelazima morat ćete pokazati neki dokument kojim potvrđujete da dolazite na polaganje nekog ispita, to može biti potvrda, prijavni obrazac, službeni mejl i sl. (wink2)

6:02 AM
06.7.2020
Ministarstvo obrazovanja

(thinking) Ekipa, sutra počinje prvi ispit državne mature, želimo vam puno sreće i uspjeha, držimo fige da napišete maturu najbolje što možete. (muscle) A poruku za vas ima i ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak. (smiley)

6:08 AM
6:08 AM
07.8.2020
Ministarstvo obrazovanja

(waving) Pozdrav svima, ispiti državne mature su iza vas, nadamo se da ste ih dobro napisali i da ste zadovoljni. (smiley) (thinking) Vrijedni nastavnici iz svih dijelova države marljivo ocjenjuju vaše uratke. (!)Rezultati će biti objavljeni 13. srpnja, rok za prigovore je 15. srpnja, a konačna objava rezultata 20. srpnja. Držimo fige da rezultati budu tako dobri da uspijete upisati studij koji želite. (singing)

9:35 AM
07.23.2020
Ministarstvo obrazovanja

(happy) Nadamo se da ste zadovoljni rezultatima mature i da se radujete studijima koje ćete upisati i tako nastaviti svoje školovanje. (muscle) Svima vama, kao i onima koji će se odlučiti za tržište rada, želimo pomoći savjetima o pisanju kvalitetnog životopisa, motivacijskog pisma i sl., nadamo se da će vam biti od koristi. (singing)

6:04 AM
  • Share Matura(nti)2020. Community on Facebook
  • Share Matura(nti)2020. Community on Twitter
  • Share Matura(nti)2020. Community on Google+

What is Viber?

Viber is a free messaging and calling app that allows people to connect with friends and family, no matter who they are or where they are from.

Stay in touch

Send texts, photos, videos and more

Audio and video calls

Make HD-quality calls and switch to video easily

Stickers & GIFs

Communicate genuinely, playfully and expressively

Create Communities

Build and manage conversations with unlimited members

Instant voice & video

Record quick-sending voice and video messages

Chat Extensions

Find & share videos, music and more right in your chats

Delete seen messages

Take back what you didn't mean to send

Multi-platform

Sync history and transfer calls to Viber for Desktop

Don't have Viber yet? Download now

Get Viber on App storeGet Viber on Google play