Viber logo Download Rakuten Viber Button
Scan QR to view Moja škola on Viber
03.16.2020
Moja Škola

Драги ђаци, поштовани родитељи,

5:05 PM

На овом месту ћемо са вама делити корисне информације у вези са наставом на даљину, која ће се у основним и средњим школама спроводити у наредном периоду.

5:05 PM

Најљубазније вас молимо за сарадњу, разумевање и подршку, јер је ово заједнички подухват какав никада раније нисмо имали.

5:06 PM

За почетак, молимо вас да овде укључите и друге ђаке и родитеље са којима сте у контакту, како би и они директно добијали све информације.

5:06 PM

За сва питања, на располагању вам је контакт центар Министарства просвете, науке и технолошког развоја на броју 011/7350557.

5:06 PM

Молимо вас да обратите пажњу и на адресу mojaskola.gov.rs, јер ће на њој бити много корисног материјала за учење и проверу знања.

5:07 PM

Нека ово буде довољно информација за почетак, а временом ћемо вас обавештавати и о другим корисним дигиталним образовним ресурсима и алатима, као и о важним новостима.

5:08 PM
03.17.2020
Moja Škola

У овом тренутку на телевизијском каналу РТС 3 почиње емитовање дигиталне наставе за ученике првог разреда. Ово је важан и јединствен тренутак за школски систем у Србији, јер оволико велика промена у овако кратком року никада раније није направљена. Сви смо њен део, и хвала вам на подршци да цео процес успешно спроведемо.

3:00 AM

Имајући у виду величину промене система рада коју спроводимо, још једном вас молимо за разумевање за евентуалне техничке потешкоће које могу настати. Оне ће свакако бити отклоњене у најкраћем року.

3:01 AM
03.18.2020
Moja Škola

Добар дан. Хвала свима који су током јучерашњег дана похвалили рад наших дивних наставница и наставника на припреми и извођењу видео предавања.

6:44 AM

Молба за нове чланове је да прегледају већ објављене поруке, како не бисмо дуплирали информације. Можете такође позвати у ову заједницу и друге ђаке и родитеље са којима сте у контакту, ако верујете да би им информације и новости које овде делимо биле од користи.

6:44 AM

(paperclip) Молба за нове чланове је да прегледају већ објављене поруке, како не бисмо дуплирали информације. Можете такође позвати у ову заједницу и друге ђаке и родитеље са којима сте у контакту, ако верујете да би им информације и новости које овде делимо биле од користи.

6:44 AM

РТС Планета је објавила и прва предавања за средњу школу, и тих предавања ће бити све више.

6:45 AM
03.19.2020

У наредним данима, на овом порталу моћи ћете да пронађете тестове и додатне материјале који се директно односе на часове емитоване посредством РТС-а.

9:35 AM

Подстичемо родитеље да помогну деци да марљиво уче и у учењу пронађу оно добро скривено - срећу и радост што напредују!

9:35 AM
03.23.2020
Moja Škola

Добро јутро. Од данас ће се настава за ученике од првог до четвртог разреда емитовати на каналу РТС 2, док ће се настава за ученике од петог до осмог разреда емитовати на каналу РТС 3. Настава управо почиње.

3:00 AM

За ученике средњих школа почиње настава из општеобразовних предмета и биће емитована на програму РТС 3. Настава почиње у 15.30 часова.

3:01 AM

Ученици од првог до четвртог разреда средње школе имаће дневно по два часа.

3:01 AM

Као и до сада, и ученици средњих школа имаће могућност да часове прате на адреси mojaskola.rtsplaneta.rs

3:02 AM

Желимо вам успешан рад!

3:02 AM
Monday
IRENA

Министарство просвете упутило школама детаљна упутства о организацији рада основних и средњих школа до краја првог полугодишта | Министарство просвете, науке и технолошког развоја

Министарство просвете упутило школама детаљно упутство о организацији рада основних и средњих школа до краја првог полугодишта Министарство просвете науке и технолошког развоја проследило је посредством школских управа свим школама у Србији додатна детаљна упутства за организацију рада основних и средњих школа до краја првог полугодишта. Упутства су донета на основу препорука Кризног штаб за сузбијање заразне болести Covid-19 и Уредбе о  Допуни уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести COVID-19, којом се прописују нове мере за организацију рада основних и средњих школа и измена школског календара за школску 2020/2021. годину. Према наведеној Уредби у периоду од 30. новембра до 18. децембра 2020. године, само ће учениници првог циклуса основне школе похађати наставу у школама. Према измењеном кланедару образовно-васпитног рада зимски распуст траје од 21. децембра 2020. године до 15. јануара 2021. године, а први дан другог полугодишта је 18. јануар. Министарство захваљује запосленима у установама образовања и васпитања на посвећеном деловању и одговорном поступању којим обезбеђују успешно остваривање образовно-васпитног рада и укупног рада школа, као и на дисциплини, поштовању и спровођењу свих епидемиолошких мера које чине да школе буду сигурно и безбедно место за ученике и запослене. Преузмите упутства на http://www.mpn.gov.rs/ministarstvo-prosvete-uputilo-skolama-detaljna-uputstva-o-organizaciji-rada-osnovnih-i-srednjih-skola-do-kraja-prvog-polugodista/

9:19 AM
  • Share Moja škola Community on Facebook
  • Share Moja škola Community on Twitter
  • Share Moja škola Community on Google+

What is Viber?

Viber is a free messaging and calling app that allows people to connect with friends and family, no matter who they are or where they are from.

Stay in touch

Send texts, photos, videos and more

Audio and video calls

Make HD-quality calls and switch to video easily

Stickers & GIFs

Communicate genuinely, playfully and expressively

Create Communities

Build and manage conversations with unlimited members

Instant voice & video

Record quick-sending voice and video messages

Chat Extensions

Find & share videos, music and more right in your chats

Delete seen messages

Take back what you didn't mean to send

Multi-platform

Sync history and transfer calls to Viber for Desktop

Don't have Viber yet? Download now

Get Viber on App storeGet Viber on Google play