Viber logo Download Rakuten Viber Button
Scan QR to view Δήμος Παλαιού Φαλήρου on Viber
06.19.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Καλώς ήρθατε στην επίσημη κοινότητα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για τα νέα της πόλης μας!

11:04 AM

(paperclip) Καλώς ήρθατε στην επίσημη κοινότητα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για τα νέα της πόλης μας!

11:05 AM
06.22.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Τι βάζουμε στους καφέ κάδους; ✅ Φρούτα, λαχανικά, φλούδες και κοτσάνια ✅ Κρέας – ψάρι – θαλασσινά (και τα κόκκαλα) ✅ Αυγά (και τα τσόφλια) ✅ Ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια ✅ Δημητριακά, αλεύρι, ψωμί, κέικ, γλυκά ✅ Υπολείμματα και φίλτρα από καφέ/τσάι ✅ Γαλακτοκομικά (τυρί, παχύρευστες κρέμες, γιαούρτι) ✅ Ξηροί καρποί και περιβλήματα ✅ Κουκούτσια ελιάς ✅ Κλαδιά, φύλλα, χώμα, γκαζόν ✅ Πριονίδι, ροκανίδι ✅ Στάχτη καυσόξυλων ✅ Χαρτί κουζίνας, χαρτοσακούλες, εφημερίδες (όχι χρωματιστά, γυαλιστερά ή πλαστικοποιημένα χαρτιά) Τι ΔΕΝ βάζουμε στους καφέ κάδους; ❌ Γόπες τσιγάρων ❌ Τροφές και περιττώματα ζώων ❌ Πλαστικά, γυαλιά, μεταλλικά ❌ Μπαταρίες ❌ Γυαλιστερά χαρτιά (π.χ. περιοδικά)

5:49 AM
06.29.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα - Gov.gr

Ξεκινάει σήμερα Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ανέργους, 18 ετών και άνω, για 36.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «προώθηση της απασχόλησης, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, υπηρεσίες υπουργείων και άλλων φορέων». Η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους ανέργους γίνεται με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/programmata-koinophelous-kharaktera

7:18 AM
07.2.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Απασχόλησης Παιδιών 2020 - Δήμος Παλαιού Φαλήρου

🧩 O Δήμος Παλαιού Φαλήρου υλοποιεί και φέτος το Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά Δημοτικού, αλλά και για παιδιά που αποφοιτούν από το Νηπιαγωγείο. ☀️ Το Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης 2020 έχει ημερομηνία έναρξης την Τετάρτη 8 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 7 Αυγούστου. 🎨 Κατά την καθημερινή λειτουργία του προγράμματος θα υλοποιούνται αθλητικές, καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, ενώ θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδρομές στο Adventure Park και το Βοτανικό Κήπο καθώς και εκδρομές για θαλάσσια μπάνια. 📝 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Έως την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020. ➡️ Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://palaiofaliro.gr/therino-programma-imerisias-apascholisis-paidion-2020/

4:52 AM
07.7.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο για τους δημότες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στα παρακάτω σημεία: 📍Δημαρχείο 📍Πνευματικό Φλοίσβου 📍Παραλία Φλοίσβος 📍Οδός Αγίου Αλεξάνδρου 📍Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 📍Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Φλοίσβος) 📍ΚΕΠ Αγίου Αλεξάνδρου 📍ΚΕΠ Αγίας Βαρβάρας 📍Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο 📍Κλειστό Στάδιο Σοφία Μπεφόν 📍Στάδιο Σωτ. Αγγελόπουλος 📍Παιδική Χαρά Ριζαρίου (Αγία Σκέπη) 📍Δημοτική Βιβλιοθήκη 📍Παιδική Δημοτική Βιβλιοθήκη 📍Πάρκο Φλοίσβου

11:06 AM

Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο για τους δημότες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου στα παρακάτω σημεία: 📍Δημαρχείο 📍Πνευματικό Φλοίσβου 📍Παραλία Φλοίσβος 📍Οδός Αγίου Αλεξάνδρου 📍Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 📍Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Φλοίσβος) 📍ΚΕΠ Αγίου Αλεξάνδρου 📍ΚΕΠ Αγίας Βαρβάρας 📍Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο 📍Κλειστό Στάδιο Σοφία Μπεφόν 📍Στάδιο Σωτ. Αγγελόπουλος 📍Παιδική Χαρά Ριζαρείου (Αγία Σκέπη) 📍Δημοτική Βιβλιοθήκη 📍Παιδική Δημοτική Βιβλιοθήκη 📍Πάρκο Φλοίσβου

11:48 AM
07.10.2020
07.20.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Προφυλαχθείτε από τα κουνούπια

5:14 AM
5:14 AM
07.28.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Tο myKEPlive είναι η νέα πλατφόρμα διαδικτυακής ενημέρωσης & εξυπηρέτησης για τη διεκπεραίωση συγκεκριμένου αιτήματός σας, μέσω τηλεδιάσκεψης/ βιντεοκλήσης, με ραντεβού, από υπαλλήλους των ΚΕΠ για πολίτες και επιχειρήσεις. Στόχος του myKEPlive είναι η εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση και η παροχή διοικητικής πληροφόρησης στους πολίτες, χωρίς τη φυσική μετάβαση των πολιτών στα ΚΕΠ. Με την ψηφιακή πλατφόρμα αναβαθμίζεται και βελτιώνεται η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών από το κράτος με στόχο τη διαφάνεια και τη διευκόλυνση τους. Περιλαμβάνει διοικητικές διαδικασίες και διοικητική ενημέρωση που διεκπεραιώνονται από υπαλλήλους των ΚΕΠ επιλέγοντας μια από τις παρακάτω θεματικές υπηρεσίες: 📌Διοικητική πληροφόρηση και διεκπεραίωση αιτήσεων 📌Υπηρεσίες για επιχειρήσεις 📌Εξυπηρέτηση πολιτών με αναπηρία 📌Εξυπηρέτηση από τον Δήμο

3:19 AM
07.29.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

⚠️ Από αύριο, 29 Ιουλίου, επεκτείνεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας για εργαζομένους και κοινό/πελάτες σε: 🔹 καταστήματα λιανικής 🔹 γραφεία/υπηρεσίες που έχουν επαφή με το κοινό, ΔΕΚΟ, τράπεζες, Δήμοι 🔹 ιατρεία 🔹 καταστήματα τροφίμων (φούρνους, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία κ.ά.) 🔹 κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής 😷 Φοράμε μάσκα για να αποτρέψουμε τη διασπορά του κορωνοϊού και μένουμε ασφαλείς!

1:42 AM

⚠️ Από σήμερα, 29 Ιουλίου, επεκτείνεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας για εργαζομένους και κοινό/πελάτες σε: 🔹 καταστήματα λιανικής 🔹 γραφεία/υπηρεσίες που έχουν επαφή με το κοινό, ΔΕΚΟ, τράπεζες, Δήμοι 🔹 ιατρεία 🔹 καταστήματα τροφίμων (φούρνους, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία κ.ά.) 🔹 κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής 😷 Φοράμε μάσκα για να αποτρέψουμε τη διασπορά του κορωνοϊού και μένουμε ασφαλείς!

1:42 AM

⚠️ Από σήμερα, 29 Ιουλίου, επεκτείνεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας για εργαζομένους και κοινό/πελάτες σε: 🔹 καταστήματα λιανικής 🔹 γραφεία/υπηρεσίες που έχουν επαφή με το κοινό, ΔΕΚΟ, τράπεζες, Δήμους 🔹 ιατρεία 🔹 καταστήματα τροφίμων (φούρνους, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία κ.ά.) 🔹 κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής 😷 Φοράμε μάσκα για να αποτρέψουμε τη διασπορά του κορωνοϊού και μένουμε ασφαλείς!

1:43 AM
08.4.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Σωστός τρόπος χρήσης μάσκας

1:57 AM
08.11.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Η τραγωδία που σημειώθηκε στη Βηρυτό μας συγκλόνισε όλους. Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τη δράση ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ του ΣΚΑΪ και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τους πληγέντες της Βηρυτού. 📆 Πέμπτη 13 Αυγούστου ⏰ 10:00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι 📌 Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Φλοίσβου)

4:10 AM
08.26.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

😷 Δεν ξεχνάμε ποτέ τη μάσκα μας! Προστατεύουμε την κοινωνία και μένουμε ασφαλείς!

10:48 AM
08.31.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Μετά τις διακοπές, για τουλάχιστον μία βδομάδα, προσέχουμε διπλά! Είναι στο χέρι μας να σταματήσουμε τη διασπορά του κορωνοϊού. Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό!

2:06 AM
09.1.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Aνοιχτό κοινωνικό κάλεσμα καρδιάς προς τους συμπολίτες μας, ώστε να συμβάλλουν στην προσπάθεια του μαχητή της ζωής Γιάννη Κορδιλά. Ο μικρός Γιάννης πάσχει από Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία Τύπου Β και χρειάζεται άμεσα να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, η οποία θα του χαρίσει τη ζωή. Η συμβολή όλων μας, στον αγώνα του μικρού Γιάννη και της οικογένειας του είναι καθοριστική. Με την βοήθεια και την συμμετοχή μας, μικρή ή μεγάλη, ο μικρός Γιάννης θα τα καταφέρει! Από σήμερα 1 Σεπτεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, κάθε απόγευμα 18:00– 21:00 θα υπάρχουν κουμπαράδες συλλογής χρημάτων για τον μικρό Γιάννη, στα εξής σημεία: • Πλατεία Φλοίσβου • Πάρκο Φλοίσβου (στον κεντρικό πεζόδρομο) • Κολυμβητήριο (στην είσοδο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου) • Πλατεία Αγίας Βαρβάρας • Πλατεία Ντάβαρη • Σε όλους τους Δημοτικούς Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς

3:59 AM
09.10.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Eργασίες του ΟΑΣΑ επί της Λεωφόρου Αμφιθέας, την Πέμπτη 10/9/2020 και την Παρασκευή 11/9/2020 και από ώρα 07.00 έως 16.00. Κατά την διάρκεια των εργασιών θα χρησιμοποιηθεί εκ περιτροπής μέρος του οδοστρώματος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από την Λεωφ. Συγγρού έως και την Λεωφ. Αγ. Βαρβάρας) ενώ διευκρινίζεται ότι δεν θα διακοπούν, ούτε θα τροποποιηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων.

5:28 AM

Eργασίες του ΟΑΣΑ επί της Λεωφόρου Αμφιθέας, την Πέμπτη 10/9/2020 και την Παρασκευή 11/9/2020 και από ώρα 07:00 έως 16:00. Κατά την διάρκεια των εργασιών θα χρησιμοποιηθεί εκ περιτροπής μέρος του οδοστρώματος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από την Λεωφ. Συγγρού έως και την Λεωφ. Αγ. Βαρβάρας) ενώ διευκρινίζεται ότι δεν θα διακοπούν, ούτε θα τροποποιηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων.

5:29 AM
09.15.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Save the date! Το Σάββατο 19/9, από τις 10:00 έως τη 13:00, μαζεύουμε σχολικά για παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη. Γιατί... Το παιδί πάνω απ' όλους!!! 📔📚✏🖍🖌🖇 📌 1ο Σημείο συγκέντρωσης: Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Φλοίσβου) 📌 2ο Σημείο συγκέντρωσης: Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Αγ. Βαρβάρα)

8:40 AM
09.16.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου μπαίνει δυναμικά στην νέα ψηφιακή εποχή, καθώς οι δημότες του μπορούν πλέον να λαμβάνουν τα πιστοποιητικά που επιθυμούν ψηφιακά! Από σήμερα οι δημότες μπορούν μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου, να αιτούνται την έκδοση μιας σειράς πιστοποιητικών, τα οποία θα εκδίδονται και θα τα παραλαμβάνουν χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία. 📲💻 Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης στη σελίδα: aitimata.palaiofaliro.gr για: 🏢 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟΥ 📖 ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ 🏠 ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΣΟΔΩΝ 🏪 ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

8:58 AM
09.17.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

⚠️ Κακοκαιρία #Ιανός 🌀 ‼️ 3⃣ Βασικές Οδηγίες Προστασίας Δείτε περισσότερα 🔗 bit.ly/2HaZuP5

10:25 AM
09.18.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Ενόψει των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να εκδηλωθούν τα επόμενα 24ωρα στην Αττική, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο της Ε.Μ.Υ., αλλάζει η τοποθεσία για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου. 📔📚🖍🖌🖇 Τα σχολικά είδη θα συγκεντρώνονται το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, 10:00 έως 13:00 στους εξής στεγασμένους χώρους: 📍1) Πολιτιστικό κέντρο ΦΛΟΙΣΒΟΣ επί της οδού Λ. Ποσειδώνος. 📍2)Πολιτιστικό κέντρο Αγ.Βαρβάρας επί της οδού Αγ. Βαρβάρας 24.

12:00 PM
10.16.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

📌 Χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από #Covid_19 Δείτε αναλυτικά το επίπεδο συναγερμού ανά Περιφερειακή Ενότητα ➡️ shorturl.at/qJ359

5:35 AM
10.19.2020
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΟΔΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σημειώθηκαν σήμερα από νωρίς το πρωί, καθώς στην οδό Αφροδίτης από το ύψος της Λ. Ποσειδώνος μέχρι την διασταύρωση με την οδό Αγ. Αλεξάνδρου, εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδοστρώματος και παραμένει κλειστή για τα αυτοκίνητα.

2:29 AM
Wednesday
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ: 1. Ορφέως (Δημοκρατίας - Ναυσικάς & Αμφιθέας - Β. Βέρρα) 2. Πριάμου (Παλαιολόγου - Ανδρομάχης) 3. Αχαιών (Δημοκρατίας - Ναυσικάς)

3:32 AM
Thursday
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

👷🚧 ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ: 📍Ηχούς (Ναυσικάς - Αμφιθέας) 📍Νέστορος (Κανάρη - Παλαιολόγου) 📍Αχαιών 📍Ναυσικάς

2:45 AM
Friday
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

👷🚧 ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ: 📍Αχαιών 📍Ναυσικάς 📍Παμφυλίας

2:37 AM
Today
Δήμος Παλαιού Φαλήρου

🚿 Διακοπή της υδροδότησης σε μεγάλο τμήμα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, που οφείλεται σε βλάβη που σημειώθηκε σε κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ. 👷 Από την πρώτη στιγμή, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου βρέθηκε στο σημείο, ενώ παράλληλα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ επιχειρούν, προκειμένου η βλάβη να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν.

11:10 AM
  • Share Δήμος Παλαιού Φαλήρου Community on Facebook
  • Share Δήμος Παλαιού Φαλήρου Community on Twitter
  • Share Δήμος Παλαιού Φαλήρου Community on Google+

What is Viber?

Viber is a free messaging and calling app that allows people to connect with friends and family, no matter who they are or where they are from.

Stay in touch

Send texts, photos, videos and more

Audio and video calls

Make HD-quality calls and switch to video easily

Stickers & GIFs

Communicate genuinely, playfully and expressively

Create Communities

Build and manage conversations with unlimited members

Instant voice & video

Record quick-sending voice and video messages

Chat Extensions

Find & share videos, music and more right in your chats

Delete seen messages

Take back what you didn't mean to send

Multi-platform

Sync history and transfer calls to Viber for Desktop

Don't have Viber yet? Download now

Get Viber on App storeGet Viber on Google play