Viber logo Download Rakuten Viber Button
Scan QR to view Fradi on Viber
09.25.2019
Ferencvárosi Torna Club

Irány a Fradi Facebook-, vagy Instagram-oldala és a megfelelő poszt alatt tegyétek fel kérdéseteket! (like)(happy)

6:13 AM
09.27.2019
Ferencvárosi Torna Club
10:46 AM

Toki hétfőn délután küldi Nektek a válaszokat! Addig kiválogatja a kedvenceit a kérdéseitekből (inlove)(wink2)

10:48 AM
09.29.2019
Ferencvárosi Torna Club
5:31 AM

5:31 AM

Fél óra múlva kezdünk 💚😉✔️

9:30 AM
12:28 PM

12:28 PM
10.1.2019
Ferencvárosi Torna Club

Tokmac a segítségünkkel végignézte a múlt heti kérdéseiteket a Facebook-, valamint az Instagram-oldalunkon, és kiválasztotta a tíz kedvencét. Ezekre láthatjátok a válaszait hamarosan (happy)(inlove)

4:56 AM
4:58 AM

Tokmac válasza: "Feltűnt, hogy a magyar emberek nagyon sok levest esznek. Más országokban nem láttam még ilyet, hogy az ebéd állandó része lenne a leves. Elsőre nem értettem, hogy "miért is jó" a gulyásleves, vagy a halászlé… Aztán megkóstoltam ezeket, és nekem is ízlett. (wink)"

4:59 AM
5:21 AM

Tokmac válasza: "Mostanáig az áprilisi, MOL Vidi elleni találatom volt a kedvencem, de bevallom, hogy a Zalaegerszeg ellen szerzett gólom egy kicsit megkavart. (laugh) Az utóbbi nagyon-nagyon fontos volt a csapat számára, és imádtam, hogy ezzel a góllal nyertük meg a mérkőzést. Nem tudom, döntsetek Ti! (smiley)"

5:22 AM
5:40 AM

Tokmac válasza: "Amikor nem dolgozom, akkor próbálom a lehető legtöbb időt a kedvesemmel tölteni, és sokat pihenni. Emellett szeretek képben maradni az aktualitások terén. Bár ez nem egy hétköznapi hobbi, de ingatlanügyekkel foglalkozom, befektetek, nem szeretem elfecsérelni az időt. (nerd)"

5:40 AM
6:01 AM

Tokmac válasza: "Nagyon kedvelem a tízeseket a fociban, nekem is ez a kedvenc számom, ezért is változtattam meg, miután felszabadult. A mostaniak közül Lionel Messi játékát szeretem a legjobban. Hihetetlen, amit az a fickó művel, de nem én vagyok az első, aki ezt mondja… (smiley)"

6:02 AM
6:20 AM

Tokmac válasza: "Nekem nagyon tetszett, és a végeredménnyel is elégedett voltam. Az volt a legjobb abban a mérkőzésben, hogy igazi csapatként dolgoztunk együtt. Mindenki tudta, hogy mi a dolga, és mit kell lehozni egy ilyen nehéz, hajtós meccsen. (muscle)"

6:20 AM
6:41 AM

Tokmac válasza: "Sok jó barátom van a keretünkből, többekkel sok időt szoktunk együtt tölteni. Mégis, ha egyiküket ki kell emelnem, akkor Frimpongot mondanám, vele vagyunk a legjobb haverok. Vele hamar egymásra találtunk, nagyon jó srác. (fist)(cool)"

6:42 AM
7:28 AM

Tokmac válasza: "Vannak, akik felpörgetik magukat és képtelen leállni ilyenkor, én inkább szeretek zenével és egy kis nyugival ráhangolódni a tétmeccsekre. De ez csak közvetlenül a mérkőzés előtti állapotot jelenti, az igazi felkészülés már napokkal az összecsapás előtt kezdődik számunkra. (muscle)(soccer)"

7:29 AM
8:12 AM
8:36 AM

Tokmac válasza: "Elsőre persze nem értettem, de amikor megtudtam, hogy mit jelent, akkor nagyon nevettem. (happycry) Vicces, mert gyerekkoromban sok tökmagot ettünk a barátaimmal, úgyhogy végül is tetszik, jópofa, maradhat(like)"

8:36 AM
8:51 AM

Tokmac válasza: "Az első munkahelyén találkoztam vele. Édesanyám és az ő anyukája barátnők voltak, úgyhogy rajtuk keresztül ismertük már egymást gyerekkorunkból. Aztán négy éve kezdtünk el randevúzni és azóta is tart a románc (heart)"

8:53 AM

Köszönjük, hogy Tokival és velünk tartottatok ma! Ha tetszett, és szeretnétek még ilyet látni, nyomjatok egy 💚-et, és hamarosan újra jövünk hasonló tartalommal!

11:01 AM

11:01 AM
10.3.2019
Ferencvárosi Torna Club
5:06 AM

5:07 AM
12:30 PM

Egy órával ezelőtt még így néztünk ki, most már viszont kezd megtöltődni a Groupama Aréna! (inlove) Alig több, mint húsz perc múlva kezdünk! (muscle)

12:31 PM

12:31 PM
10.6.2019
Ferencvárosi Torna Club
4:40 AM
10.8.2019
Wednesday
Thursday
Saturday
Ferencvárosi Torna Club
12:59 PM

Oleksandr Zubkov két gólt szerzett ma a Paks elleni felkészülési meccsen, a csapat pedig kicsit nosztalgiázott a tavalyi mezünkkel (wink2)(like)

1:01 PM

Egy hét múlva derbi!!!(surprised)(inlove)(cool) Nyomj egy 💚-et a képre, ha Ti is nagyon várjátok már!

1:33 PM
1:33 PM
Yesterday
  • Share Fradi Community on Facebook
  • Share Fradi Community on Twitter
  • Share Fradi Community on Google+

What is Viber?

Viber is a free messaging and calling app that allows people to connect with friends and family, no matter who they are or where they are from.

Stay in touch

Send texts, photos, videos and more

Audio and video calls

Make HD-quality calls and switch to video easily

Stickers & GIFs

Communicate genuinely, playfully and expressively

Create Communities

Build and manage conversations with unlimited members

Instant voice & video

Record quick-sending voice and video messages

Chat Extensions

Find & share videos, music and more right in your chats

Delete seen messages

Take back what you didn't mean to send

Multi-platform

Sync history and transfer calls to Viber for Desktop

Don't have Viber yet? Download now

Get Viber on App storeGet Viber on Google play