Viber logo Download Rakuten Viber Button
Scan QR to view Fradi on Viber
08.25.2019
Ferencvárosi Torna Club

Nyerünk

6:25 AM

Leikszelünk

6:25 AM

A Puskás Akadémia nyer

6:25 AM

Mit tippeltek, milyen eredménnyel jövünk ma haza Felcsútról?

6:25 AM
12:49 PM

Spiro góljával megszereztük a vezetést, de a játékrész végén sikerült egyenlítenie a Puskásnak. Gyerünk, fiúk! Mindent bele a második félidőben! 💚(muscle)(soccer)

12:50 PM
08.26.2019
Ferencvárosi Torna Club
4:59 AM

4:59 AM
08.28.2019
08.29.2019
Ferencvárosi Torna Club
3:17 AM

Hajrá, fiúk! (muscle)(muscle)(muscle) Küldj egy 💚-et, ha szerinted bejutunk ma este az Európa Liga csoportkörébe!

3:19 AM

A Groupama Aréna lelátóiról

6:42 AM

Tévén keresztül

6:42 AM

Interneten keresztül

6:42 AM

Sziasztok Fradisták! Mi már nagyon várjuk az esti összecsapást!!! Kíváncsiak vagyunk, hogy Ti hogyan készültök a Suduva elleni visszavágóra. Te hol követed a meccset?

6:42 AM
6:42 AM

Egyet

7:18 AM

Kettőt

7:18 AM

Hármat

7:18 AM

Négyet vagy többet

7:18 AM

Szerinted hány gólt szerzünk ma a litvánok ellen?

7:18 AM
7:18 AM

Zubkov találata a Ludogorec ellen hazai pályán

8:05 AM

Haratin fejese Bulgáriában

8:05 AM

Tokmac gólja a Valletta ellen Máltán

8:05 AM

Sigér fejese Zágrábban

8:05 AM

Melyik volt a kedvenc Fradi-gólod az eddigi selejtezőkön az alábbiak közül?

8:05 AM
8:05 AM
3:04 PM

Nehezen lendültünk bele, de végül előnnyel mehettünk pihenni az első játékrész után. Hajrá, fiúk, legyen meg! (muscle)(muscle)(muscle)

3:05 PM
4:13 PM
4:13 PM

4:33 PM
4:41 PM
08.30.2019
Ferencvárosi Torna Club

Sziasztok Fradisták! A tegnapi továbbjutás alkalmából szeretnénk Nektek kedveskedni. Arra gondoltunk, hogy most tegyetek fel Ti kérdéseket egyik labdarúgónknak! (microphone) Ehhez először annyit kell tennetek, hogy szavazzatok itt Viberen 12.00-ig, hogy kitől szeretnétek kérdezni, majd a Fradi Facebook-, illetve Instagram oldalán írjátok meg hozzászólásban az ezzel kapcsolatos poszt alatt, hogy mire vagytok kíváncsiak. Az összeszedett kérdésekre játékosunk itt fog válaszolni Viberen! Hajrá! 💚

4:14 AM

Franck Boli

4:15 AM

Varga Roland

4:15 AM

Tokmac Nguen

4:15 AM

Tehát kiről szeretnétek többet megtudni, melyik játékosunktól szeretnétek kérdezni?

4:15 AM
6:05 AM

Irány a Fradi Facebook, vagy Instagram oldala, és tedd fel a kérdésed a megfelelő poszt alatt! 💚

6:05 AM

FM | 4 párharc, 14 gól - így jutottunk el az Európa Liga csoportköréig | 2019. 08. 30.

💚💚💚 https://www.youtube.com/watch?v=Semgylp6pPM

12:27 PM
09.1.2019
Ferencvárosi Torna Club
4:44 AM

Pénteken megszavaztátok, hogy Varga Rolandtól szeretnétek kérdezni a "Kérdezz-Felelek" játékunkban. Roli kiválasztotta a 10+1 kedvenc kérdését, és meg is válaszolta ezeket. Jöhetnek a válaszok? (happy)

5:34 AM

- Ladányi Bálint kérdése: Hogy emlékszel vissza a legutóbbi, 15 évvel ezelőtti csoportkörös Fradira? - Roli válasza: "Nagyszerű csapat volt. Hihetetlen, hogy ilyen legendák után mi vagyunk a következők, akik eljutottak egy nemzetközi kupa csoportkörébe. Elég ha csak Lipcsei Petire, Rósa Dinire vagy Huszti Szabira gondolunk. És ne feledjük, hogy egy játékos még mindig itt játszik a régi nagyok közül: Leo! (smiley)"

5:40 AM

- Ssnapsugar Instagram profiljáról jött a kérdés: Hogy kezdődött a foci iránti szereteted, illetve mi a legnagyobb álmod, amit szeretnél elérni? - Roli válasza: "Úgy kezdődött, mint minden kisgyereknek… Folyton fociztunk a barátaimmal, és mindig arról álmodoztam, hogy szerepelhessek a válogatottban, illetve egy európai kupa főtábláján. Hát, most már úgy néz ki, mindkettő összejön (happy)"

5:50 AM

- Török Olivér kérdése: Ki a kedvenc játékosod, van-e olyan ferencvárosi legenda, aki különösen inspirál? (laugh) - Roli válasza: "Nekem Gera Zoli volt, akire mindig felnéztem, mind emberileg, mind profi labdarúgóként. Hatalmas öröm és elismerés, hogy együtt játszhattam egy ilyen fantasztikus legendával, aki mindig nagyon sokat segített nekem. Külföldről pedig Cristiano Ronaldót mondanám. Az ő munkabírása, hozzáállása és kitartása páratlan (muscle)"

6:00 AM

- _vivii16_ kérdése: Miért a 97-es mezt választottad? - Roli válasza: "Nagypapám 1997-ben hunyt el, az ő emlékére választottam ezt a számot. Nagyon sokat köszönhetek neki, sok jó emlékem van róla.(heart)"

6:10 AM

- b.bernadett Instagram profiljáról jött a kérdés: Mi volt a legemlékezetesebb meccsed itt, a Ferencvárosban? - Roli válasza: "Rengeteg volt, de a csütörtöki élmény annyira kiemelkedik, és persze annyira friss! Így a Suduva ellenit mondanám pályafutásom legemlékezetesebb meccsének. Elképesztő volt a hangulat, sikerült betalálnom, nem volt részem még hasonlóban (inlove)"

6:20 AM

- Volfram Mónika kérdése: Ahogy minden sikeres férfi mögött, úgy minden profi labdarúgó mögött is áll egy erős nő. (smiley) Petrát mennyire érdekli a foci?(eek) Kijár a meccsekre? Hogy tud neked segíteni mondjuk egy gyengébb meccs után? - Roli válasza: "Az én meccseim mindig érdeklik őt, és ki is szokott jönni azokra. Sokat segít, hogy ott van, kicsit mindig neki is játszom (smiley) Egy gyengébb meccs után? Olyankor nyugalomra van szükségem, és tudja, hogy nem lehet hozzám szólni (laugh)"

6:30 AM

- Benedekzimanyi kérdése: Mennyire támogattak a családtagjaid, amikor elkezdtél focizni? - Roli válasza: "Teljes mértékben! Tudták, hogy ezt szeretném csinálni, ez a vágyam, úgyhogy minden segítséget, időt és türelmet megkaptam tőlük. Ezért nagyon hálás is vagyok nekik! (prayer_hands)"

6:40 AM

- Sörös Balázs kérdése: Roli, légy őszinte! Az a típus voltál, aki vagányan végigcsajozta a középiskolás éveit vagy inkább az, akit szétszivattak az osztálytársai? (silly) - Roli válasza: "Hehe… Inkább az elsőt mondanám (wink)"

6:45 AM

- Sebesbernat_08 kérdése: Ki a legjobb barátod a Fradiból? - Roli válasza: "Szerencsére nagyon jó a csapatszellem, és mindig jó hangulat van az öltözőben, úgyhogy sok jó barátom van a csapatból. Ha mégis egy valakit ki kellene emelnem, akkor Priskin Tomit mondanám. Nagyon szeretünk együtt lógni, mindig számíthatunk egymásra. (like)"

6:50 AM

- Bkun_314 kérdése: Mi játszódott le benned, miután belőtted a tizenegyest a Suduva ellen? - Roli válasza: "Tudtam, hogy innentől kezdve miénk a meccs, és tovább fogunk jutni. Persze, utána még volt egy nehéz időszakunk a második félidő elején, de fejben nagyon ott tudtunk lenni, és behúztuk a győzelmet. Örülök, hogy az én gólommal sikerült elindulnunk a győzelem útján (happy)"

6:55 AM

- Anna_nagyhazi kérdése: Mi a véleményed az EL-csoportunkról? - Roli válasza: "Nagyon kemény csoport! Viszont azt ne felejtsük el, hogy egyik ellenfelünk ellen már bizonyítottuk, hogy nem szabad minket leírni, hiszen oda-vissza nyertünk a Ludogorec ellen. Nemcsak azért vagyunk itt, hogy elmondhassuk, "mi játszottunk az Európa Ligában", hanem tovább is szeretnénk jutni! Ezért mindent meg fogunk tenni!💚"

7:00 AM

Roli nevében is köszönjük a sok-sok kérdést, valamint hogy velünk tartottatok ma! Ha tetszett a játék, és szeretnétek még hasonlót, akkor nyomjatok egy 💚-et!

7:05 AM

7:05 AM

Nagyot küzdöttünk szinte végig emberhátrányban, és fontos győzelmet szereztünk a DVTK ellen. Legközelebb két hét múlva játszunk a bajnokságban, és nem pihenhetünk sokat, jön az Espanyol elleni EL-meccsünk!(surprised)(inlove)

2:24 PM
2:24 PM

2:24 PM
09.2.2019
09.4.2019
09.5.2019
09.6.2019

Ha az Elek Gyula Arénába nem tudtok kijönni, akkor ma is nézzétek velünk női kéziseink bajnoki meccsét a Kisvárda ellen, 18.00-tól a Fradi Média Youtube-oldalán! Hajrá, lányok! 💚(muscle)

6:41 AM
6:41 AM
09.8.2019
5:11 AM
09.9.2019
7:28 AM

Helyszínen, a Groupama Arénában

7:32 AM

Barátokkal közösen TV-n/streamen keresztül

7:32 AM

Otthon fogok izgulni 20.45-től

7:32 AM

Hajrá, fiúk! Varázsoljuk szebbé ezt a komor, esős napot! Ti hol nézitek az esti válogatott meccset?

7:32 AM
11:05 AM

Valami nem stimmelt a labdával a mai edzésen (hmm)(teeth)

11:06 AM
Tuesday
Ferencvárosi Torna Club
7:25 AM

Kövesd velünk ma este is a FradiMédia Youtube-csatornáján a lányok meccsét! 18.00-tól játszunk a DVSC ellen, és ezúttal egy meglepetéssel is készülünk Nektek a közvetítésre (surprised)(inlove) 💚 Hajrá Fradi! 💚

7:25 AM

A ma délelőtti edzés végén tizenegyespárbajt rendeztek a fiúk! Íme a győztes csapat (happy)(muscle)

9:31 AM
9:31 AM
10:31 AM
Wednesday
10:32 AM

Franck Boli ma is keményen odatette magát edzésen. Küldj egy 💚-et, ha szerinted a hétvégén megszerzi első bajnoki találatát Fradi-színekben! (muscle)(soccer)

10:57 AM
Thursday
Friday
6:31 AM
Today
  • Share Fradi Community on Facebook
  • Share Fradi Community on Twitter
  • Share Fradi Community on Google+

What is Viber?

Viber is a free messaging and calling app that allows people to connect with friends and family, no matter who they are or where they are from.

Stay in touch

Send texts, photos, videos and more

Audio and video calls

Make HD-quality calls and switch to video easily

Stickers & GIFs

Communicate genuinely, playfully and expressively

Create Communities

Build and manage conversations with unlimited members

Instant voice & video

Record quick-sending voice and video messages

Chat Extensions

Find & share videos, music and more right in your chats

Delete seen messages

Take back what you didn't mean to send

Multi-platform

Sync history and transfer calls to Viber for Desktop

Don't have Viber yet? Download now

Get Viber on App storeGet Viber on Google play