Viber logo Download Rakuten Viber Button
Scan QR to view Mogu Ja To Sama on Viber
09.17.2019
09.18.2019
Irena Avramovic

Ženska torba nije samo obična stvar, i nikako se ne može reći da je samo detalj u celokupnom outfit-u. Sve potrebne "sitnice koje život znače" nalaze svoje mesto u ženskoj torbi, te nije redak slučaj da se svaka od nas bar nekada zapita šta sve nosi sa sobom, i da li je to zaista neophodno. Novi modni trend nam može pomoći da stvari koje nosimo sa sobom svedemo na minimum - što je već benefit sam po sebi, a pored toga upotpunjuje celokupan izgled i osvežava svaku modnu kombinaciju. KLIKOM NA LINK pogledaj kakve su torbe aktuelne ove jesenje sezone. (wink2)

5:55 AM
09.19.2019
Irena Avramovic

Piletina, a naročito belo meso, čest je gost na našim trpezama. Pripremu vršimo na razne načine i kombinujemo sa raznim prilozima i začinima, i za mnoge recepte znamo. Međutim, uvek ima neštio novo što još nismo isprobali, a kod nas je to bio slučaj sa receptom koji danas delimo sa vama. Isprobali smo i zaljubili se! (inlove) KLIKOM NA LINK pogledajte kako se pravi ova aromatična fantazija. (wink2)

7:14 AM
09.20.2019
Irena Avramovic

Konačno je petak i svi se radujemo vikendu neizmerno! (happy) A vikendom, pored odmaranja, vremena sa porodivom i druženja sa prijateljima, trebali bi naći vremena i za uživanje i opuštanje uz omiljeni hobi. Ako vam je, između ostalog, gajenje kućnih biljaka strast - možda baš ovog vikenda odlučite da vreme posvetite svojim saksijskim drugarima. Ali čak i ako to niste planirali - možda vas na to podstaknemo. KLIK NA LINK za detaljna uputstva o tome kako sami da napravite aranžman od sukulenata. Sukulenti su veoma zahvalne biljke koje ne zahtevaju puno vremena i truda, pa cak ni redovno zalivanje, te ako do sada niste nabavili nista iz ove porodice biljaka - posle ovog tutorijala sigurno ćete poželeti. (cactus)(wink2)

10:58 AM

Konačno je petak i svi se radujemo vikendu neizmerno! (happy) A vikendom, pored odmaranja, vremena sa porodicom i druženja sa prijateljima, trebali bi naći vremena i za uživanje i opuštanje uz omiljeni hobi. Ako vam je, između ostalog, gajenje kućnih biljaka strast - možda baš ovog vikenda odlučite da vreme posvetite svojim saksijskim drugarima. Ali čak i ako to niste planirali - možda vas na to podstaknemo. KLIK NA LINK za detaljna uputstva o tome kako sami da napravite aranžman od sukulenata. Sukulenti su veoma zahvalne biljke koje ne zahtevaju puno vremena i truda, pa cak ni redovno zalivanje, te ako do sada niste nabavili ništa iz ove porodice biljaka - posle ovog tutorijala sigurno ćete poželeti. (cactus)(wink2)

12:49 PM
09.21.2019
Irena Avramovic

Čuli ste već informaciju da se najbitnije stvari u životu formiraju još u najranijem detinjstvu. Naime, do treće godine je već 70% ličnosti, karaktera i glavnih obrazaca ponašanja, već formirana. Kasnije se, radom na sebi i učenjem mnogo šta može korigovati i shvatiti na drugačiji način, no one bazne stvari, važne za funkcionisanje, sagledavsnje sopstvenog bića i sveta oko sebe - uglavnom budu ukorenjene baš u najranijem detinjstu. Zato je važno da roditelji obrate pažnju i informišu se, kakve su posledice nekog njihovog ponašanja i odnosa prema detetu dok je sasvim malo. KLIK NA LINK- za tekst u kom govorimo o nekim baznim stvarima kada je prve 3 godine deteta u pitanju.

8:04 AM

Čuli ste već informaciju da se najbitnije stvari u životu formiraju još u najranijem detinjstvu. Naime, do treće godine je već 70% ličnosti, karaktera i glavnih obrazaca ponašanja, već formirana. Kasnije se, radom na sebi i učenjem, mnogo šta može korigovati i shvatiti na drugačiji način, no one bazne stvari, važne za funkcionisanje, sagledavsnje sopstvenog bića i sveta oko sebe - uglavnom budu ukorenjene baš u najranijem detinjstu. Zato je važno da roditelji obrate pažnju i informišu se, kakve su posledice nekog njihovog ponašanja i odnosa prema detetu dok je sasvim malo. KLIK NA LINK- za tekst u kom govorimo o nekim baznim stvarima kada je prve 3 godine deteta u pitanju.

8:05 AM
09.22.2019
Irena Avramovic

Možda smo nekima postali i dosadni ponavljajući koliko je važno RADITI NA SEBI. U svakom smislu i svakom pogledu, jer, džaba što izgledate top ako patite zbog toga što nosite u sebi iz detinjstva ili neku traumu iz kasnijeg doba - potiskujete to duboko i mislite da će proći, kao da je to prehlada ili zubobolja - a odlažete i sramota vas je da potražite pomoć. Potisnute emecoje i iskustva mogu mnoge negativnr posledice da ostave po mentalno zdravlje svakoga od nas. Zato je jako važno u određenim okolnostima - otvoriti dušu i pustiti da negativni obrazci odu u prošlost i tamo i ostanu. U NOVOM VIDEU pričamo o svemu tome, a imamo i sjajnu gošću koja je pravi sagovornik na temu HIPNOTERAPIJE. Klik na link - poslušaje šta je gošća imala da kaže i otkrijte više o temi o kojoj se ne priča puno.

5:34 AM

Možda smo nekima postali i dosadni ponavljajući koliko je važno RADITI NA SEBI. U svakom smislu i svakom pogledu, jer, džaba što izgledate top ako patite zbog toga što nosite u sebi iz detinjstva ili neku traumu iz kasnijeg doba - potiskujete to duboko i mislite da će proći, kao da je to prehlada ili zubobolja - a odlažete i sramota vas je da potražite pomoć. Potisnute emecoje i iskustva mogu mnoge negativne posledice da ostave po mentalno zdravlje svakoga od nas. Zato je jako važno u određenim okolnostima - otvoriti dušu i pustiti da negativni obrazci odu u prošlost i tamo i ostanu. U NOVOM VIDEU pričamo o svemu tome, a imamo i sjajnu gošću koja je pravi sagovornik na temu HIPNOTERAPIJE. Klik na link - poslušaje šta je gošća imala da kaže i otkrijte više o temi o kojoj se ne priča puno.

5:35 AM

Možda smo nekima postali i dosadni ponavljajući koliko je važno RADITI NA SEBI. U svakom smislu i svakom pogledu, jer, džaba što izgledate top ako patite zbog toga što nosite u sebi iz detinjstva ili neku traumu iz kasnijeg doba - potiskujete to duboko i mislite da će proći, kao da je to prehlada ili zubobolja - a odlažete i sramota vas je da potražite pomoć. Potisnute emocije i iskustva mogu mnoge negativne posledice da ostave po mentalno zdravlje svakoga od nas. Zato je jako važno u određenim okolnostima - otvoriti dušu i pustiti da negativni obrazci odu u prošlost i tamo i ostanu. U NOVOM VIDEU pričamo o svemu tome, a imamo i sjajnu gošću koja je pravi sagovornik na temu HIPNOTERAPIJE. Klik na link - poslušaje šta je gošća imala da kaže i otkrijte više o temi o kojoj se ne priča puno.

5:36 AM
09.23.2019
Irena Avramovic

Kada je borba sa viškom kilograma u pitanju, odluku da startujemo sa dijetom najčešće odlažemo iz razloga što nam je jako teško da se iste i pridržavamo. Počinjemo, odustajemo i tako u krug. Međutim, postoji jedna moćna tehnika koja će prilagođavanje na buduće režime ishrane povoljno uticati, a nekima će već dovoljno dobrobiti doneti da neće biti potrebe za dodatnim dijetama. Zvuči kao neka magija - a zapravo je veoma jednostavno. KLIKOM NA LINK saznajte o čemu se tačno radi. (wink2)

5:20 AM
09.24.2019
Irena Avramovic

Jesen se tiho ušunjala u naše živote, iako još uvek nije kalendarski počela. Hladnije vreme zahteva prilagođavanje garderobe, čuveno slojevito oblačenje - i tome se svi okrećemo. Rado bi posegnuli i za kapom da se dodatno utoplimo, ali kako brigu vodimo o frizuri i kako će nekakva kapa uticati na stanje i izgled kose - retko se odlučujemo za takav poduhvat. To možda jeste tako sa drugim kapama - ali sa BERETKOM stvari stoje drugačije. Zapravo, uz beretku frizura može da izgleda još bolje, a i kada je skinete - ne treba da brinete šta je sa kosom ispod - jer sve je u savršenom redu. KLIK NA LINK da pogledate predloge za stilizaciju kose uz pomoć beretke. (wink2)

6:58 AM
09.25.2019
Irena Avramovic

Svaki ženski neseser za šminku sadrži neizostavni ruž za usne. Postoje mat, sedefastu, intezivnijih boja, neutralniji, u stiku, tečni... ali kada pričamo o postojanisti - tu je dugotrajni ruž koji biramo onda kada nam je važno da izgledamo najbolje moguće, i to tokom celog dana. Kako bi vaše usne izgledale neodoljivo kada koristite ovaj ruž - KLIK NA LINK za trikove. (wink2)(kiss)

5:45 AM

Svaki ženski neseser za šminku sadrži neizostavni ruž za usne. Postoje mat, sedefasti, intezivnijih boja, neutralniji, u stiku, tečni... ali kada pričamo o postojanisti - tu je dugotrajni ruž koji biramo onda kada nam je važno da izgledamo najbolje moguće, i to tokom celog dana. Kako bi vaše usne izgledale neodoljivo kada koristite ovaj ruž - KLIK NA LINK za trikove. (wink2)(kiss)

5:46 AM
09.26.2019
Irena Avramovic

Navike su čudo. Kako one loše, tako i one dobre. Niko od nas nije bezgrešan, pa svi imamo neke loše navike koje teško iskorenjujemo iz svog života, a najlakši način da se izborimo sa takvim navikama - jeste da uvedemo nove, zdrave navike koje će nam život učiniti boljim, a nas zdravijima i srećnijima. KLIKOM NA LINK - pogledajte koje to dobre navike podižu kvalitet života. (up_graph)(happy) Ps.podelite dalje, možda će i drugima biti korisno, a nekima možda pomogne da reše ozbiljne probleme. (checkmark)

7:11 AM
09.27.2019
Irena Avramovic

Autentičan stil i izbor neobičnih modela garderobe - odlika je hrabrih samouverenih žena koje čvrsto stoje na svojim nogama. Specifični krojevi i nesvakidašnji krojevi, boje i teksture materijala - dominiraće modnom kombinacijom i ženi dati lični izraz i pečat - koji je prema njenoj ličnosti jedinstven i neponovljiv. KLIK NA LINK da vidite predloge za neobične modele pantalona koji svaku ženu čine posebnom. (wink2)

5:15 AM

Autentičan stil i izbor neobičnih modela garderobe - odlika je hrabrih samouverenih žena koje čvrsto stoje na svojim nogama. Specifični i nesvakidašnji krojevi, boje i teksture materijala - dominiraće modnom kombinacijom i ženi dati lični izraz i pečat - koji je prema njenoj ličnosti jedinstven i neponovljiv. KLIK NA LINK da vidite predloge za neobične modele pantalona koji svaku ženu čine posebnom. (wink2)

5:16 AM
09.28.2019
Irena Avramovic

Sveže i sunčano subotnje jutro - blagoslov kojim počinje vikend! (happy) Ukoliko ste sebi kao obavezu za danas zapisali odlazak u nabavku, iskoristite ove idealne uslove i prošetajte do obližnje pijace. Tamo vas čekaju rajske voćke i povrćke i druge sveže, domaće namirnice - a šetnja među tezgama dok se sunce smeška, izmamiće vam osmeh na lice. Pa da li je sve ovo malo razloga da skoknete do pijace upravo sada? Klik na link za savete o pijačnoj kupovini. (wink2) (sun)(mapleleaf)(sun)

4:27 AM
09.29.2019
Irena Avramovic

Kažu da se mirisi najduže pamte. Sigurno vam se desilo da osetite miris koji povezujete sa nekim davnim, ugodnim sećanjem - i u trenutku se vratite u taj momenat. (happy) Pečena paprika svojim miomirisom ume da nam priredi razne slike iz prošlosti i osveži lepa sećanja. A PUNJENA PAPRIKA ima jedinstvenu draž, posebno kada kuvamo za one koje volimo - i priuštimo sebi trenutke opuštanja i čiste uživancije. Danas smo za vas pripremili neobičan i poseban recept za paprike iz rerne - KLIK NA LINK da vidite kako su Ivana i Ana rasterale tmurne oblake ovim sočnim, aromatičnim i božanstvenim punjenim paprikama. Ps.imamo još jednu dobru vest: u IDEA marketima su gotovo svi potrebni sastojci na akciji (checkmark) (wink2) PRIJATNO!

5:38 AM
09.30.2019
Irena Avramovic

Još uvek možemo da uživamo u sunčanim danima, sva sreća! (happy) No sve češće je sunce "zubato", bliži se jesen - i prohladni dani su pred nama. Doba je kada pravimo reorganizaciju ormana i garderobe koju koristimo - a zvezde naših jesenjih izdanja jesu svakako džemperi, koje vraćamo u prvi plan svojih polica. KLIK NA LINK da pogledate predloge kakvi džemperi su aktuelni ove sezone ako kanite da u nabavku novih toplih stvari - a kako smo se trudili da to ipak budu stvari koje mogu da se nose i iduće sezone - bilo koji od njih da odaberete nećete pogrešiti. (wink2)

6:26 AM

Još uvek možemo da uživamo u sunčanim danima, sva sreća! (happy) No sve češće je sunce "zubato", bliži se jesen - i prohladni dani su pred nama. Doba je kada pravimo reorganizaciju ormana i garderobe koju koristimo - a zvezde naših jesenjih izdanja jesu svakako džemperi, koje vraćamo u prvi plan svojih polica. KLIK NA LINK da pogledate predloge kakvi džemperi su aktuelni ove sezone ako kanite u nabavku novih toplih stvari - a kako smo se trudili da to ipak budu stvari koje mogu da se nose i iduće sezone - bilo koji od njih da odaberete nećete pogrešiti. (wink2)

10:31 AM
10.1.2019
Irena Avramovic

Biseru su od davnih dana simbol ženstvenosti, prefinjenosti i dobrog ukusa. Kad god se odlučite da svoj outfit upotpunite bisernim nakitom - znate da igrate na sigurnu kartu. U poslednje vreme pravi hit su postali biserni ukrasi za kosu i iz dana u dan ovaj trend dobija sve više pristalica, a biserne šnalice i rajfovi postali su nezaobilazni detalj. KLIK NA LINK da pogledate kakvi su to biserni ukrasi aktuelni.

5:19 AM
10.2.2019
Irena Avramovic

U današnje vreme trka za poslom i poslovnim prilikama stvara određen obim i količinu stresa, koji onda utiče i prenosi se na druge segmente života. Bilo da se radi o poslu koji radite samo zato što donosi neophodan novac i obezbeđuje egzistenciju, ili je po sredi nešto što zaists volite i radite iz ljubavi. U oba slučaja može doći do tačke kada zbog posla rizikujete druge stvari važne za svakog čoveka. Bitno je osvestiti situaciju u kojoj se nalazite, preduteti neophodne mere i učiniti stvari povoljnijim - KLIK NA LINK da saznate više o tome kada je vreme za promene u vašem poslovnom prisrupu. Važno je menjati stvari na bolje. (wink2)

6:51 AM

U današnje vreme trka za poslom i poslovnim prilikama stvara određen obim i količinu stresa, koji onda utiče i prenosi se na druge segmente života. Bilo da se radi o poslu koji radite samo zato što donosi neophodan novac i obezbeđuje egzistenciju, ili je po sredi nešto što zaists volite i radite iz ljubavi. U oba slučaja može doći do tačke kada zbog posla rizikujete druge stvari važne za svakog čoveka. Bitno je osvestiti situaciju u kojoj se nalazite, preduzeti neophodne mere i učiniti stvari povoljnijim - KLIK NA LINK da saznate više o tome kada je vreme za promene u vašem poslovnom prisrupu. Važno je menjati stvari na bolje. (wink2)

6:52 AM

U današnje vreme trka za poslom i poslovnim prilikama stvara određen obim i količinu stresa, koji onda utiče i prenosi se na druge segmente života. Bilo da se radi o poslu koji radite samo zato što donosi neophodan novac i obezbeđuje egzistenciju, ili je po sredi nešto što zaista volite i radite iz ljubavi. U oba slučaja može doći do tačke kada zbog posla rizikujete druge stvari važne za svakog čoveka. Bitno je osvestiti situaciju u kojoj se nalazite, preduzeti neophodne mere i učiniti stvari povoljnijim - KLIK NA LINK da saznate više o tome kada je vreme za promene u vašem poslovnom prisrupu. Važno je menjati stvari na bolje. (wink2)

6:53 AM

U današnje vreme trka za poslom i poslovnim prilikama stvara određen obim i količinu stresa, koji onda utiče i prenosi se na druge segmente života. Bilo da se radi o poslu koji radite samo zato što donosi neophodan novac i obezbeđuje egzistenciju, ili je po sredi nešto što zaista volite i radite iz ljubavi. U oba slučaja može doći do tačke kada zbog posla rizikujete druge stvari važne za svakog čoveka. Bitno je osvestiti situaciju u kojoj se nalazite, preduzeti neophodne mere i učiniti stvari povoljnijim - KLIK NA LINK da saznate više o tome kada je vreme za promene u vašem poslovnom pristupu. Važno je menjati stvari na bolje. (wink2)

1:38 PM
10.3.2019
Irena Avramovic

PUNJENE PAPRIKE gotovo svi obožavamo. Miris, ukus i hranljivost su nešto što kod ovog jela ne manjka. Domaćice dodatno vole ovo jelo, jer jednom kad spreme veću količinu - mogu da odmore od "kuvanja svaki dan". Zimi je posebno lepo uživati u ovakvom toplom obroku, pa je dragoceno sada, kada je sezona paprike, ostaviti zalihe ove povrćke koju svi toliko volimo. KLIK NA LINK da saznate koji je najpraktičniji i najlakši način ostavljanja paprike za punjenje u zamrzivač. (happy)

5:37 AM
10.4.2019
Irena Avramovic

Vikend je pred nama - oh kakva sreća i radost (happy) A kako vikendom volimo da se posvetimo stvarima za koje u toku radne sedmice nemamo vremena - za vas smo pripremili neke zanimljive ideje kako da se izrazite kreativno i ulepšate izgled svog doma. Ovog puta, zapravo, radi se u ULAZNOM DELU u kuću, koji svakako odaje prvi i važan utisak kad vam neko ulazi u dom. (Prvi utisak nema drugu šansu (teeth)) KLIK NA LINK za ispiraciju uređenja samog ulaznog dela i glavnih vrata na kući. (wink2)

6:01 AM

Vikend je pred nama - oh kakva sreća i radost (happy) A kako vikendom volimo da se posvetimo stvarima za koje u toku radne sedmice nemamo vremena - za vas smo pripremili neke zanimljive ideje kako da se izrazite kreativno i ulepšate izgled svog doma. Ovog puta, zapravo, radi se u ULAZNOM DELU u kuću, koji svakako odaje prvi i važan utisak kad vam neko ulazi u dom. (Prvi utisak nema drugu šansu (teeth)) KLIK NA LINK za inspiraciju uređenja samog ulaznog dela i glavnih vrata na kući. (wink2)

6:03 AM

Vikend je pred nama - oh kakva sreća i radost (happy) A kako vikendom volimo da se posvetimo stvarima za koje u toku radne sedmice nemamo vremena - za vas smo pripremili neke zanimljive ideje kako da se izrazite kreativno i ulepšate izgled svog doma. Ovog puta, zapravo, radi se o ULAZNOM DELU u kuću, koji svakako odaje prvi i važan utisak kad vam neko ulazi u dom. (Prvi utisak nema drugu šansu (teeth)) KLIK NA LINK za inspiraciju uređenja samog ulaznog dela i glavnih vrata na kući. (wink2)

6:03 AM
10.5.2019
Irena Avramovic

Lepota života se ogleda u dragocenim trenucima i svakodnevnim malim stvarima - koje su svakome od nas važne. Život čini sto sitnica - zato se valja okrenuti upravo tim "sitnicama" koje nam navlače osmeh na lice, čine život boljim i a nas srećnim ljudima. Mir i spokoj zaista nemaju cenu! KLIK NA LINK da vidite šta Ivana ima da vam kaže na ovu temu i kako je ona uspela svoj život oplemeni malim stvarima koje puno znače. (wink2)

11:30 AM

Lepota života se ogleda u dragocenim trenucima i svakodnevnim malim stvarima - koje su svakome od nas važne. Život čini sto sitnica - zato se valja okrenuti upravo tim "sitnicama" koje nam navlače osmeh na lice, čine život boljim, a nas srećnim ljudima. Mir i spokoj zaista nemaju cenu! KLIK NA LINK da vidite šta Ivana ima da vam kaže na ovu temu i kako je ona uspela svoj život oplemeni malim stvarima koje puno znače. (wink2)

11:31 AM

Lepota života se ogleda u dragocenim trenucima i svakodnevnim malim stvarima - koje su svakome od nas važne. Život čini sto sitnica - zato se valja okrenuti upravo tim "sitnicama" koje nam navlače osmeh na lice, čine život boljim, a nas srećnim ljudima. Mir i spokoj zaista nemaju cenu! KLIK NA LINK da vidite šta Ivana ima da vam kaže na ovu temu i kako je ona uspela svoj život da oplemeni malim stvarima koje puno znače. (wink2)

11:31 AM
10.6.2019
Irena Avramovic

Carski grad koji leži na dva kontinenta. Grad legendi, bogate istorije i kulturne baštine, kao i velelepne arhitekture, izuzetnih muzeja i raznovrsnih bazara. Da li znate o kom gradu je reč? Sigurni smo da znate da je u pitanju očaravajući Instanbul! Da ne dužimo - KLIK NA LINK da pogledate novi vlog upravo iz ovog grada i čujete naše utiske i impresije! (inlove)(happy)

6:01 AM
10.7.2019
Irena Avramovic

"Pas će te naučiti bezuslovnoj ljubavi. Ako možeš da imaš to u svim životu, stvari neće biti loše." - Robert Wagner I zaista, bezuslovna ljubav vašeg kućnog ljubimca, koji zapravo veoma brzo postane član porodice - pružiće vam mnogo više nego što ste mogli i da sanjate. Oni koji već imaju svog najboljeg krznenog prijatelja, tačno znaju o čemu pričamo i sigurno će potvrditi sve razloge o kojima pričamo u novom tekstu, a da proverite koji su to razlozi - KLIK NA LINK, mada je to samo jedan manji broj svih razloga zašto bi trebali da nabavite psa. (dog)(clover)(angel)

6:31 AM

"Pas će te naučiti bezuslovnoj ljubavi. Ako možeš da imaš to u svom životu, stvari neće biti loše." - Robert Wagner I zaista, bezuslovna ljubav vašeg kućnog ljubimca, koji zapravo veoma brzo postane član porodice - pružiće vam mnogo više nego što ste mogli i da sanjate. Oni koji već imaju svog najboljeg krznenog prijatelja, tačno znaju o čemu pričamo i sigurno će potvrditi sve razloge o kojima pričamo u novom tekstu, a da proverite koji su to razlozi - KLIK NA LINK, mada je to samo jedan manji broj svih razloga zašto bi trebali da nabavite psa. (dog)(clover)(angel)

7:36 AM
Wednesday
Irena Avramovic

Svaki outfit može da se upotpuni i drugačije da izgleda uz maramu ili ešarpu. Pored klasičnih načina da se ovaj modni detalj uklopi u svakodnevne konbinacije - ima raznih "fora i fazona". Ako ste ljubitelj marama ovi današnji trikovi će vas oduševiti - te zato ne časite časa - KLIK NA LINK (wink2)

7:16 AM
Thursday
Irena Avramovic

Za ispunjenje svojih ličnih želja i htenja - morate se sami pobrinuti. Ako vi to ne uradite - nema ko drugi! I to treba često da vam je na pameti. Mi predlažemo da sastavite spisak - kao kad krenete u prodavnicu - i čekirate lepo jednu po jednu stavku (checkmark) KLIK NA LINK da vidite neke predloge šta se sve može naći na vašem ličnom i personalnom spisku - neka posluži za inspiraciju i naš cilj je postignut (happy) Radujte se!

5:34 AM
Saturday
Irena Avramovic

Porodične veze su bitne, mnogo bitnije nego što mislimo. Ukoliko postoje neka neslaganja i nesuglasice - treba oprostiti i potruditi se da se odnosi izglade - naravno, ukoliko je to moguće. Sutra je nedelja, porodični dan - iskoristite ga bar da pozovete članove porodice koji nisu blizu i osećajte se bolje! Nauka dokazuje da su čvrste porodične veze važne za svaku individuu. Radujte se! (happy)

10:57 AM
Sunday
Irena Avramovic

Daje se na znanje (drum)(drum)(drum) Dragi ljudi, na našem kanalu je osvanuo DRUGI deo vloga iz čarobnog Istanbula! (wink2) Nećemo ništa da vam pričamo - KLIK NA LINK da se sami uverite u čaroliju! (inlove) Čarobno nedeljno popodne vam želimo (heart)

5:15 AM
Yesterday
Irena Avramovic

Nadamo se da i vi, baš kao i mi - volite da potražite inspiraciju za stilizovanje na gradskim ulicama i od žena koje svoje modne kombinacije nose sa stilom i autentičnim stavom. Ako je tako, onda će vas radovati da zajedno "prošetamo" ulicama Stokholma, i inspirišemo se za period koji pred nama - KLIK NA LINK da vidite kako izgledaju ondašnje dame od stila! (wink2)

5:17 AM
Today
Irena Avramovic

Žene sa crvenom bojom kose zaista imaju neku posebnu energiju, ali ova boje kose ne stoji svima - to svakako. Što zbog tena što zbog pomenute energije, kao i stava. Međutim, nijanse crvene koje su aktuelne svakoj dami dozvoljavaju da se okuša i vidi kako joj crveno pristaje. Ako i vama ova ideja pada na pamet KLIK NA LINK da vidite koje sve varijacije na temu predlažu svetski frizeri a potvrđuju žene koje ih nose i izgledaju božanstveno. (happy)(inlove)

6:19 AM
  • Share Mogu Ja To Sama Community on Facebook
  • Share Mogu Ja To Sama Community on Twitter
  • Share Mogu Ja To Sama Community on Google+

What is Viber?

Viber is a free messaging and calling app that allows people to connect with friends and family, no matter who they are or where they are from.

Stay in touch

Send texts, photos, videos and more

Audio and video calls

Make HD-quality calls and switch to video easily

Stickers & GIFs

Communicate genuinely, playfully and expressively

Create Communities

Build and manage conversations with unlimited members

Instant voice & video

Record quick-sending voice and video messages

Chat Extensions

Find & share videos, music and more right in your chats

Delete seen messages

Take back what you didn't mean to send

Multi-platform

Sync history and transfer calls to Viber for Desktop

Don't have Viber yet? Download now

Get Viber on App storeGet Viber on Google play