Viber logo Download Rakuten Viber Button
Scan QR to view Mogu Ja To Sama on Viber
10.5.2019

Lepota života se ogleda u dragocenim trenucima i svakodnevnim malim stvarima - koje su svakome od nas važne. Život čini sto sitnica - zato se valja okrenuti upravo tim "sitnicama" koje nam navlače osmeh na lice, čine život boljim, a nas srećnim ljudima. Mir i spokoj zaista nemaju cenu! KLIK NA LINK da vidite šta Ivana ima da vam kaže na ovu temu i kako je ona uspela svoj život oplemeni malim stvarima koje puno znače. (wink2)

11:31 AM

Lepota života se ogleda u dragocenim trenucima i svakodnevnim malim stvarima - koje su svakome od nas važne. Život čini sto sitnica - zato se valja okrenuti upravo tim "sitnicama" koje nam navlače osmeh na lice, čine život boljim, a nas srećnim ljudima. Mir i spokoj zaista nemaju cenu! KLIK NA LINK da vidite šta Ivana ima da vam kaže na ovu temu i kako je ona uspela svoj život da oplemeni malim stvarima koje puno znače. (wink2)

11:31 AM
10.6.2019
Irena Avramovic

Carski grad koji leži na dva kontinenta. Grad legendi, bogate istorije i kulturne baštine, kao i velelepne arhitekture, izuzetnih muzeja i raznovrsnih bazara. Da li znate o kom gradu je reč? Sigurni smo da znate da je u pitanju očaravajući Instanbul! Da ne dužimo - KLIK NA LINK da pogledate novi vlog upravo iz ovog grada i čujete naše utiske i impresije! (inlove)(happy)

6:01 AM
10.7.2019
Irena Avramovic

"Pas će te naučiti bezuslovnoj ljubavi. Ako možeš da imaš to u svim životu, stvari neće biti loše." - Robert Wagner I zaista, bezuslovna ljubav vašeg kućnog ljubimca, koji zapravo veoma brzo postane član porodice - pružiće vam mnogo više nego što ste mogli i da sanjate. Oni koji već imaju svog najboljeg krznenog prijatelja, tačno znaju o čemu pričamo i sigurno će potvrditi sve razloge o kojima pričamo u novom tekstu, a da proverite koji su to razlozi - KLIK NA LINK, mada je to samo jedan manji broj svih razloga zašto bi trebali da nabavite psa. (dog)(clover)(angel)

6:31 AM

"Pas će te naučiti bezuslovnoj ljubavi. Ako možeš da imaš to u svom životu, stvari neće biti loše." - Robert Wagner I zaista, bezuslovna ljubav vašeg kućnog ljubimca, koji zapravo veoma brzo postane član porodice - pružiće vam mnogo više nego što ste mogli i da sanjate. Oni koji već imaju svog najboljeg krznenog prijatelja, tačno znaju o čemu pričamo i sigurno će potvrditi sve razloge o kojima pričamo u novom tekstu, a da proverite koji su to razlozi - KLIK NA LINK, mada je to samo jedan manji broj svih razloga zašto bi trebali da nabavite psa. (dog)(clover)(angel)

7:36 AM
10.9.2019
Irena Avramovic

Svaki outfit može da se upotpuni i drugačije da izgleda uz maramu ili ešarpu. Pored klasičnih načina da se ovaj modni detalj uklopi u svakodnevne konbinacije - ima raznih "fora i fazona". Ako ste ljubitelj marama ovi današnji trikovi će vas oduševiti - te zato ne časite časa - KLIK NA LINK (wink2)

7:16 AM
10.10.2019
Irena Avramovic

Za ispunjenje svojih ličnih želja i htenja - morate se sami pobrinuti. Ako vi to ne uradite - nema ko drugi! I to treba često da vam je na pameti. Mi predlažemo da sastavite spisak - kao kad krenete u prodavnicu - i čekirate lepo jednu po jednu stavku (checkmark) KLIK NA LINK da vidite neke predloge šta se sve može naći na vašem ličnom i personalnom spisku - neka posluži za inspiraciju i naš cilj je postignut (happy) Radujte se!

5:34 AM
10.12.2019
Irena Avramovic

Porodične veze su bitne, mnogo bitnije nego što mislimo. Ukoliko postoje neka neslaganja i nesuglasice - treba oprostiti i potruditi se da se odnosi izglade - naravno, ukoliko je to moguće. Sutra je nedelja, porodični dan - iskoristite ga bar da pozovete članove porodice koji nisu blizu i osećajte se bolje! Nauka dokazuje da su čvrste porodične veze važne za svaku individuu. Radujte se! (happy)

10:57 AM
10.13.2019
Irena Avramovic

Daje se na znanje (drum)(drum)(drum) Dragi ljudi, na našem kanalu je osvanuo DRUGI deo vloga iz čarobnog Istanbula! (wink2) Nećemo ništa da vam pričamo - KLIK NA LINK da se sami uverite u čaroliju! (inlove) Čarobno nedeljno popodne vam želimo (heart)

5:15 AM
10.14.2019
Irena Avramovic

Nadamo se da i vi, baš kao i mi - volite da potražite inspiraciju za stilizovanje na gradskim ulicama i od žena koje svoje modne kombinacije nose sa stilom i autentičnim stavom. Ako je tako, onda će vas radovati da zajedno "prošetamo" ulicama Stokholma, i inspirišemo se za period koji pred nama - KLIK NA LINK da vidite kako izgledaju ondašnje dame od stila! (wink2)

5:17 AM
10.15.2019
Irena Avramovic

Žene sa crvenom bojom kose zaista imaju neku posebnu energiju, ali ova boje kose ne stoji svima - to svakako. Što zbog tena što zbog pomenute energije, kao i stava. Međutim, nijanse crvene koje su aktuelne svakoj dami dozvoljavaju da se okuša i vidi kako joj crveno pristaje. Ako i vama ova ideja pada na pamet KLIK NA LINK da vidite koje sve varijacije na temu predlažu svetski frizeri a potvrđuju žene koje ih nose i izgledaju božanstveno. (happy)(inlove)

6:19 AM
10.16.2019
Irena Avramovic

Svaka sezona ima svoje predstavnike kada su u pitanju aktuelne boje - tako se trendovi smenjuju, dolaze, prolaze, pa se opet vraćaju. Jesen uglavnom biva svedenija u odnosu na letnje aktuelnost - ali ovog puta, obilje intezivnih boja karakteriše sezonu koja je pred nama! (rainbow) KLIK NA LINK da vidite koje se boje ove jeseni rado biraju na svetskim modnim pistama, a postaju polako planetarno prihvaćene od strane žena koje vole da su u trendu. (happy)(wink2)

5:14 AM

Svaka sezona ima svoje predstavnike kada su u pitanju aktuelne boje - tako se trendovi smenjuju, dolaze, prolaze, pa se opet vraćaju. Jesen uglavnom biva svedenija u odnosu na letnje aktuelnosti - ali ovog puta, obilje intezivnih boja karakteriše sezonu koja je pred nama! (rainbow) KLIK NA LINK da vidite koje se boje ove jeseni rado biraju na svetskim modnim pistama, a postaju polako planetarno prihvaćene od strane žena koje vole da su u trendu. (happy)(wink2)

6:30 AM
10.17.2019
Irena Avramovic

Predlog za ručak u pravi čas! (happy) Ako ste i vi ljubitelj pilećeg belog mesa - onda znate da je svaki novi recept i više nego dobrodošao! Lako se priprema - a kranji rezultat je prste da poližeš! (inlove) KLIK NA LINK da vidite kako se ovo savršenstvo pravi (checkmark)

7:21 AM

Predlog za ručak u pravi čas! (happy) Ako ste i vi ljubitelj pilećeg belog mesa - onda znate da je svaki novi recept i više nego dobrodošao! Lako se priprema - a krajnji rezultat je prste da poližeš! (inlove) KLIK NA LINK da vidite kako se ovo savršenstvo pravi (checkmark)

2:07 PM
10.18.2019
Irena Avramovic

Šešir je uvek bio simbol elegancije koji ima i praktičnu primenu. Ali ga valja i znati nisiti. Dame koje vole i rado nose šešir - uglavnom su specifične po mnogo čemu - a autentičan stav i smelost su im glavne odlike. Ukoliko ste jedna od takvih hrabrih i jedinstvenih žena obavezno KLIK NA LINK da vidite kakvi šeširi i kape su aktuelni u sezoni pred nama - verujemo da vas takvih ima dosta ovde! A vi koje do sada niste bile dovoljno smele - predlažemo da to promenite i sa ponosom prošetate neki zanimljiv šešir ovih dana, zašto da ne!? (happy)

6:07 AM
10.20.2019
Irena Avramovic

Imamo sjajne vesti (speaker) - Anči je za vas snimila nove modne predloge i to kombinacije pogodne za vikend! KLIK NA LINK da se oduševite (teeth) (sun)Ugodno nedeljno popodne želimo!

7:03 AM
10.21.2019
Irena Avramovic

Ulaz u kuću i hodnik bi trebalo da zauzima posebno mesto kada je uređenje i funkcionalnost u pitanju - a istina je nismo baš uvek usesređeni na ovaj kutak u kući. Možda nam fali ideja ili nismo svesni koliko je od važnosti za svakoga od nas kako nam hodik i predsoblje izgledaju - zato KLIK NA LINK za ispiraciju! 🤗🤗🤗 Srećan vam, kako ulazak u dom, tako i ulazak u novu radnu sedmicu! (sun)(clover)(shooting_star)

4:45 AM

Ulaz u kuću i hodnik bi trebalo da zauzima posebno mesto kada je uređenje i funkcionalnost u pitanju - a istina je nismo baš uvek usresređeni na ovaj kutak u kući. Možda nam fali ideja ili nismo svesni koliko je od važnosti za svakoga od nas kako nam hodik i predsoblje izgledaju - zato KLIK NA LINK za ispiraciju! 🤗🤗🤗 Srećan vam, kako ulazak u dom, tako i ulazak u novu radnu sedmicu! (sun)(clover)(shooting_star)

4:46 AM
10.22.2019
Irena Avramovic

Veliko raspremanje nikad nije bilo lakše! (happy) Uz naše trikove i savete sa lakoćom ćete izaći na kraj sa svakim poslom u kući - pouzdano znamo. A pouzdano znamo i gde možete da nađjete AKCIJSKA SNIŽENJA kada su proizvodi za čišćenje u pitanju! Šta, ne verujete !? (hmm)(oh) Onda brzo KLIK NA LINK i uverite se sami da su informacije zlata vredne (moneybag)(checkmark)

9:31 AM
10.23.2019
Irena Avramovic

Iako jos uvek mozemo da uzivamo u blagodetima sunčanih dana - zima će uskoro neminovno doći - hteli mi to ili ne. A kada dodje hladnije vreme KAPUT je nešto što svakoj od nas treba, zato smo za vas pripremili predloge i savete kakve kapute da birate za sezonu koja je pred nama - te brzo KLIK NA LINK! (wink2)

8:21 AM
10.24.2019
Irena Avramovic

Ne znamo da li ste znali, ali žlfija je bijka širokog dejstva delovanja. Pre pronalaska antibiotika ova se biljka mnogo više koristila i njena primena je bila kod raznih upalnih procesa i bolnih stanja. Danas, iako se manje koristi, njena svojstva su naravno ista kao pre, a kada su u pitanju menstrualne tegobe - čaj od žalfije može da pomogne gotovo odmah nakon konzumiranja. KLIK NA LINK da vidite kako se pravi i konzumira čaj od ŽALFIJE. Probajte i uverite se sami (checkmark)

4:53 AM

Ne znamo da li ste znali, ali žlfija je bijka širokog spektra delovanja. Pre pronalaska antibiotika ova se biljka mnogo više koristila i njena primena je bila kod raznih upalnih procesa i bolnih stanja. Danas, iako se manje koristi, njena svojstva su naravno ista kao pre, a kada su u pitanju menstrualne tegobe - čaj od žalfije može da pomogne gotovo odmah nakon konzumiranja. KLIK NA LINK da vidite kako se pravi i konzumira čaj od ŽALFIJE. Probajte i uverite se sami (checkmark)

4:54 AM
10.25.2019
Irena Avramovic

New York - inspiracija nikad ne spava u ovom gradu! Toliko toga ima za iskusiti, videti, napuniti i oči i dušu raznim utiscima. Kada je moda u pitanju - jasno je da je ovo jedan od vodećih svetskih centara, te smo na ulicama upravo ovog "sveta za sebe" potražili modnu inspiraciju. KLIK NA LINK da vidite kako dame New Yorka šetaju gradskim ulicama. (wink2)

9:38 AM
10.26.2019
Irena Avramovic

Svi znamo da nam smeh prija - ali koliko zapravo utiče pozitivno na čitav organizam i psiho-fizičke funkcije - nije na baš uvek na pameti. Koliko je smeh bagotvoran dokazuju Smeho-terapije, a to koliko je važno prisustvo što više smeha i radosti u odrastanju dece saznate KLIKOM NA LINK. Smejte se i širite dobru energiju! Neka je smehom okupan vikend (sun)

5:35 AM

Svi znamo da nam smeh prija - ali koliko zapravo utiče pozitivno na čitav organizam i psiho-fizičke funkcije - nije nam baš uvek na pameti. Koliko je smeh bagotvoran dokazuju Smeho-terapije, a to koliko je važno prisustvo što više smeha i radosti u odrastanju dece saznate KLIKOM NA LINK. Smejte se i širite dobru energiju! Neka je smehom okupan vikend (sun)

5:36 AM
10.27.2019
Irena Avramovic

Nedelja - dan za porodicu i prijatelje, dan kada kuvamo za one koje volimo! Ako vam je ponestalo ideja da obradujete sebi drage ljude nekim domaćim zalogajima - KLIK NA LINK! 2 Ane dele sa vama jednostavne a ukusne recepte, koji vam mogu biti od koristi i za slavsku trpezu. Prijatno! (happy)

9:11 AM
10.30.2019
Irena Avramovic

Zima stiže! (snowflake) Uskoro i kalendarski, a već nas hladni dani polako pripremaju na to. Pored jakni i tople obuće, ŠAL je jedan od komada koji postane obavezan u svskodnevnim kombinacijama. Zato brzo KLIK NA LINK da vidite predloge kako da se lepo utoplite ali i da izgledate zanimljivo uz šal po vašoj meri (wink2)

9:49 AM

Zima stiže! (snowflake) Uskoro i kalendarski, a već nas hladni dani polako pripremaju na to. Pored jakni i tople obuće, ŠAL je jedan od komada koji postane obavezan u svakodnevnim kombinacijama. Zato brzo KLIK NA LINK da vidite predloge kako da se lepo utoplite ali i da izgledate zanimljivo uz šal po vašoj meri (wink2)

9:51 AM
10.31.2019
Irena Avramovic

Može jedna slana omlet torta? Ako volite kombinaciju omleta, sira i šunke - zavoleće te ovu slanu poslasticu na prvi zalogaj. (happy) KLIK NA LINK za recept i uživajte!

10:54 AM
11.2.2019
Ana Pupovac

Za one koji neće da čekaju ponedeljak da krenu sa dijetom :) A i taman jefan detoks pred sezonu slava i praznika! (checkmark)(checkmark)

11:32 AM
11.3.2019
Ana Pupovac

Pošto je nedelja dan koji se trudimo da posvetimo sebi, da ugodimo svom telu i svojoj duši, odmorimo, evo jedne tema koja se tiče upravo nege tela, tačnije lica. A kako koža lica zahteva posebnu pažnju, kako bi uvek bila blistava i lepa, evo i beauty saveta-pronađite onaj koji se odnosi na vaš tip kože. I uživajte u nedeljnoj večeri 😊😊

2:49 PM
11.5.2019
Ana Pupovac

Kada su jutra u pitanju, sigurni smo da se ponekad osećate u stilu - da li da ustanem ili odustanem 😁 I iako bi bilo lepo sa vremena na vreme dan provesti u krevetu, ponekad je nemoguće preskočiti sve obaveze koje novi dan sa sobom donosi. Zato se treba dobro pripremiti i nakupiti dovoljno energije. 💪 Ivana vam otkriva svoje jutarnje rituale - kako se razbuđuje, koji je njen izbor kada je doručak u pitanju i uopšte kako da ujutru izdvojite vreme za sebe kako biste se kasnije tokom dana dobro osećali. 💜 Pogledajte naš novi video!

6:06 AM
11.7.2019
Ana Pupovac

Da li redovno prijete čajeve? I da li su vam poznata sva njihova blagotovorna dejstva? Mi smo izabrali da vam predstavimo nekoliko njih-protiv nesanice, za smirenje i protiv različitih infekcija :) Informacije vas čekaju u tekstu 🤗

8:23 AM
11.8.2019
Ana Pupovac

Danas je na meniju moda :) I to trendovi obuće, a svi znamo da cipela nikad dosta 😁 Uglavnom, ako planirate da obradujete svoj cipelarnik novim parom cipela ili čizmi, evo inspiracije ↩↩

1:19 PM
11.10.2019
Ana Pupovac

Nedelja je idealan dan za odmor, ali i za inspiraciju :) Zato sa vama delimo naš najnoviji video-uradi sama projekat kako da napravite ukrasne držače za saksije 🤗 Tako da, ako vam treba ideja sada kada je vreme da svoje cveće sa terasa unesete unutra, kako da to izgleda drugačije i atraktivno, pogledajte naš video :)

8:04 AM
Thursday
Ana Pupovac

Ako vas zanima šta se dešava na polju astrologije i kakve energetske promene nas očekuju do kraja godine, kao i kakav će biti njihov uticaj na nas, evo idealnog večernjeg štiva za sve vas koji volite da čujete šta nam zvezde poručuju. :) ↩

3:36 PM
Yesterday
Ana Pupovac

Za subotnje jutro jedna lepa i lagana tema - naši jesenji favoriti kad su u pitanju šminka i nega :) Šta preporučujemo od kozmetike, i zašto smo se odlučile za baš ove proizvode - saznaćete u našem novom videu. Sigurne smo da će vam informacije biti i više nego korisne ↩↩

3:04 AM
  • Share Mogu Ja To Sama Community on Facebook
  • Share Mogu Ja To Sama Community on Twitter
  • Share Mogu Ja To Sama Community on Google+

What is Viber?

Viber is a free messaging and calling app that allows people to connect with friends and family, no matter who they are or where they are from.

Stay in touch

Send texts, photos, videos and more

Audio and video calls

Make HD-quality calls and switch to video easily

Stickers & GIFs

Communicate genuinely, playfully and expressively

Create Communities

Build and manage conversations with unlimited members

Instant voice & video

Record quick-sending voice and video messages

Chat Extensions

Find & share videos, music and more right in your chats

Delete seen messages

Take back what you didn't mean to send

Multi-platform

Sync history and transfer calls to Viber for Desktop

Don't have Viber yet? Download now

Get Viber on App storeGet Viber on Google play