Viber logo Download Rakuten Viber Button
Scan QR to view UniCredit Bank BiH on Viber
11.22.2019
UniCredit Bank

Pored putovanja, vrijedni popusti do čak 20% (like) čekaju na one najvjernije koji budu vršili kupovine na prodajnim mjestima i web shopovima naših ekskluzivnih partnera Domod, Plaza, Mekline i svijetkockica.ba (smiley)

11:10 AM
02.4.2020
UniCredit Bank

Kupovinom sa Visa karticama UniCredit Bank na više od 5.000 prodajnih mjesta moguće je izabrati otplatu do 24 rate i to bez kamata i naknada! (like)

11:24 AM

Dodatno, UniCredit Visa kartice osiguravaju posebne popuste od 5 - 15% kod partnera za sve kupovine – na rate ili za jednokratna plaćanja, kako bi kupovina bila još jednostavnija. (smiley)

11:25 AM
02.27.2020
UniCredit Bank

Iskoristite popust 10% kod naših partnera za sve kupovine na rate ili jednokratna plaćanja sa UniCredit Visa karticama.

11:19 AM

Korak po korak sve je moguće, te se nadamo da ćete uz našu podršku i uz Visa kartice UniCredit Bank ostvariti sve što vam je važno. (smiley)

11:20 AM
03.16.2020
UniCredit Bank

Vaša sigurnost nam je važna. Uvodimo kontrolu broja klijenata u poslovnici, stoga Vas molimo da poštujete sljedeća pravila:

11:47 AM
11:47 AM
03.19.2020
UniCredit Bank

U skladu sa instrukcijama nadležnih institucija, UniCredit Bank je poduzela odlučne mjere kako bi se osigurao kontinuiran rad banke i pružanje usluga našim klijentima na teritoriji cijele zemlje, istovremeno štiteći zdravlje klijenata i zaposlenika. Lista poslovnica koje ostaju otvorene i radno vrijeme poslovnica možete pronaći na unicredit.ba/radno_vrijeme i kontinuirano se ažurira. Bankarske poslove možete obavljati na jednostavan, brz i siguran način putem naših digitalnih kanala: Internet bankarstva (e-ba) i Mobilnog bankarstva (m-ba). Zdravlje i sigurnost naših klijenata i zaposlenika su naši ključni prioriteti.

10:48 AM

U skladu sa instrukcijama nadležnih institucija, UniCredit Bank je poduzela odlučne mjere kako bi se osigurao kontinuiran rad banke i pružanje usluga našim klijentima na teritoriji cijele zemlje, istovremeno štiteći zdravlje klijenata i zaposlenika. Lista poslovnica koje ostaju otvorene i radno vrijeme poslovnica možete pronaći na unicredit.ba/radno_vrijeme i kontinuirano se ažurira. Bankarske poslove možete obavljati na jednostavan, brz i siguran način putem naših digitalnih kanala: Internet bankarstva (e-ba) i Mobilnog bankarstva (m-ba). Zdravlje i sigurnost naših klijenata i zaposlenika su naši ključni prioriteti.

12:57 PM
03.25.2020
UniCredit Bank

Poštovani klijenti, ljubazno molimo da u narednom periodu obratite pažnju na SMS poruke koje dobijete, te ukoliko se od vas traže bilo kakvi lični/osobni podaci na istu NE ODGOVARATE i NE OTVARATE LINK iz poruke. U posljednje vrijeme zabilježeni su primjeri zloupotrebe kod drugih banaka, koji imaju za cilj iznuđivanja povjerljivih podataka korisnika, kao što su korisnička imena, lozinke i podaci o karticama. Iz predostrožnosti napominjemo da UniCredit Bank od svojih klijenata nikada ne traži povjerljive informacije putem SMS-a, Viber-a, niti bilo kojeg online kanala. Sve informacije koje šaljemo su isključivo informativnog karaktera. Sve najbolje, Vaša UniCredit Bank

5:16 AM
03.31.2020
UniCredit Bank

Iskoristite pogodnosti na ekupi uz plaćanje UniCredit Visa karticama. Više informacija i ponudu proizvoda pogledajte na ekupi.ba/Ostanikuci-421368.aspx

4:55 AM
04.2.2020
UniCredit Bank

Promijenili smo radno vrijeme poslovnica u regiji Banja Luka kako bismo našim klijentima starijim od 65 godina omogućili da obavljaju potrebne transakcije u periodu kada im je dozvoljeno kretanje. Novo radno vrijeme utorkom i petkom je 7:00 – 13:00 sati, dok ostalim danima ostaje nepromijenjeno 8:00 – 13:00 sati.

12:39 PM

Podsjećamo da osobe starije od 65 godina imaju prednost pri obavljanju transakcija te ljubazno molimo druge klijente da svoje posjete poslovnicama planiraju iza 10:00 sati, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

12:40 PM
04.3.2020
UniCredit Bank

UniCredit Bank je pripremila sveobuhvatni paket mjera podrške građanima i kompanijama, čije je poslovanje pogođeno neposrednim dešavanjima uzrokovanih epidemijom bolesti COVID-19, kako bismo nastavili pomagati i podupirati vas tokom ovog razdoblja nestabilnosti. Saznajte više na unicredit.ba/mjere_olaksica

10:45 AM
04.6.2020
UniCredit Bank

Kako bi sedmica isplata penzija protekla uz najmanje rizika za zdravlje naših penzionera/umirovljenika i uposlenika banke, toplo savjetujemo korisnike mirovina u Federaciji BiH da pokušaju izbjeći gužve koje su očekivane u ponedjeljak, prvog dana isplate penzija. Ustaljena je procedura i praksa da, nakon doznake sredstava od strane fondova, banke trebaju određeno vrijeme za procesuiranje kako bi se sredstva mogla isplaćivati na šalterima. Kako bi se izbjeglo čekanje, ljubazno molimo penzionere/umirovljenike da razmotre i druge dane za podizanje mirovina na šalterima. Podsjećamo da vašu penziju možete podići lično u poslovnicama banke u periodu 8:00 - 12:00h.

2:34 AM
04.7.2020
UniCredit Bank

Za roditelje i malu raju (angel) pripremili smo pregršt ideja kako se zabaviti u kući (smiley) a da pri tome ostanemo zdravi i sigurni. (like) Savjete i ideje koje će podstaći najmlađe da ispolje svoju kreativnost (color_palette)(paintbrush) i nauče nešto novo pogledajte na unicredit.ba/super_stek

5:12 AM
04.10.2020
UniCredit Bank

Pripremili smo posebne pogodnosti za klijente iznad 65 godina starosti, koje uključuju izdavanje debitne kartice i plaćanje računa putem mobilnog i internet bankarstva bez naknade. unicredit.ba/nama_ste_vazni Na ovaj način želimo olakšati klijentima poslovanje sa bankom, s obzirom na uvedene restrikcije kretanja i zdravstvenu osjetljivost.

2:14 AM
04.21.2020
UniCredit Bank

Pripremili smo posebne pogodnosti za klijente iznad 65 godina starosti, koje uključuju izdavanje debitne kartice i plaćanje računa putem mobilnog i internet bankarstva bez naknade. unicredit.ba/nama-ste-vazni Na ovaj način želimo olakšati klijentima poslovanje sa bankom, s obzirom na uvedene restrikcije kretanja i zdravstvenu osjetljivost.

5:51 AM
04.24.2020
UniCredit Bank

Kako bismo smanjili potrebu za kontaktnim radnjama u vremenu dok traje pandemija COVID-19, povećali smo prag za beskontaktna plaćanja bez unosa PIN-a na 60 KM, umjesto dosadašnjih 30 KM za sve UniCredit Bank Mastercard kartice, koje podržavaju mogućnost beskontaktnog plaćanja.

6:25 AM
6:26 AM
04.28.2020
UniCredit Bank

Zdravlje i dobrobit naših klijenata i zaposlenih su naš glavni prioritet. Važno je da budemo odgovorni.

8:03 AM
05.4.2020
UniCredit Bank

Kako bi sedmica isplata penzija protekla uz najmanje rizika za zdravlje naših penzionera/umirovljenika i uposlenika banke, toplo savjetujemo korisnike mirovina u Federaciji BiH da pokušaju izbjeći gužve koje su očekivane u srijedu, 6.5.2020. godine. Vašu penziju možete podići na bankomatima UniCredit Bank, koristeći Vašu debitnu karticu, te u poslovnicama banke u periodu 9:00 - 13:00h. Podsjećamo klijente da će penzioneri/umirovljenici imati prednost prilikom pružanja usluga u srijedu i petak, te vas molimo da posjete poslovnicama organizujete drugim radnim danima. Važni su nam vaše zdravlje i sigurnost, stoga vas molimo da se prilikom posjete poslovnicama pridržavate mjera donesenih od nadležnih institucija.

8:59 AM
05.21.2020
06.4.2020
UniCredit Bank

Posjetite oreabazaar.com i pronađite nešto za sebe ili nekog Vama dragog. UŠTEDITE 15% za online plaćanje Mastercard karticama UniCredit Bank te dodatno podržite kreativne, kvalitetne i lokalne brendove, poput Freya, Gloria prirodna kozmetika, Intuitiva, Waga Wood, Samusa, Vračo premium, Organlook, NNeNN, ondesign, Pepetuška dolls, Sabos jewelry, TOCHAK i mnoge druge.

6:21 AM
06.8.2020
UniCredit Bank

UniCredit Bank i ove godine organizuje Excellence Hub, trodnevnu edukaciju za studente završnih godina na temu "Uvod u R i Big data". Prijave za sudjelovanje su otvorene do 14.06.2020. godine, a mogu se izvršiti slanjem biografije i motivacijskog pisma na e-mail adresu prijavazaposao@unicreditgroup.ba sa naznakom „UniCredit Excellence Hub“. Najuspješniji sudionici imat će priliku ostvariti stipendiju, te dobiti mogućnost obavljanja prakse u UniCredit Bank, primjenjujući svoja znanja na problemima iz stvarnog svijeta.

8:05 AM

UniCredit Bank i ove godine organizuje Excellence Hub, trodnevnu edukaciju za studente završnih godina informacijskih tehnologija i ekonomskog fakulteta na temu "Uvod u R i Big data". Prijave za sudjelovanje su otvorene do 14.06.2020. godine, a mogu se izvršiti slanjem biografije i motivacijskog pisma na e-mail adresu prijavazaposao@unicreditgroup.ba sa naznakom „UniCredit Excellence Hub“. Najuspješniji sudionici imat će priliku ostvariti stipendiju, te dobiti mogućnost obavljanja prakse u UniCredit Bank, primjenjujući svoja znanja na problemima iz stvarnog svijeta.

8:13 AM
06.12.2020
06.22.2020
UniCredit Bank

U tri Spazio lokala u Sarajevu, svako plaćanje Mastercard® karticama UniCredit Bank donosi slatke poklone korisnicima. (gift) Uživajte u savršenoj kafi i specijalitetima napravljenim po originalnim talijanskim recepturama. (cookie) Spazio Boutique - Od ponedjeljka do petka do 12 sati za svaku kupljenu kafu-za-ponijeti dobijate kolačić gratis. (croissant) Spazio Caffè - Od ponedjeljka do petka, od 11 do 13 sati, za svaku naručenu kafu dobijate kroasan gratis. (pizza) Spazio Gourmet - Svakog ponedjeljka i petka, od 19 do 22 sata, za svaku naručenu pizzu druga pizza gratis. Ponude vrijede do 31.12.2020. godine.

5:14 AM
07.14.2020
UniCredit Bank

Uživajte u potpuno novom dizajnu mobilne aplikacije s jednostavnijom i sigurnijom prijavom. Upravljajte budžetom i vršite kategorizaciju troškova uz brzu provjeru stanja računa bez prijave u aplikaciju, te jednostavno plaćajte QR kodom.

8:41 AM
07.15.2020
UniCredit Bank

UniCredit Bank je najbolja banka u Bosni i Hercegovini! Na ovogodišnjoj Euromoney #AwardsforExcellence UniCredit grupa je osvojila šest nagrada u sljedećim kategorijama: Najbolja banka u Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Centralnoj i Istočnoj Europi (kao i Najbolja banka za transakcijske usluge u CIE) i Njemačkoj. CEO UniCredita Jean Pierre Mustier izjavio je: „Priznanje Euromoney-a za najbolju banku na ovim tržištima jasan je dokaz ogromnog posla koji naši timovi obavljaju i naših kontinuiranih napora da podržimo klijente širom Grupe.“ Euromoney nagrade za izvrsnost se dodjeljuju od 1992. godine i smatraju se prestižnim programom nagrada za globalnu bankarsku industriju.

8:46 AM
08.7.2020
08.12.2020
08.17.2020
08.21.2020
09.7.2020
UniCredit Bank

Svake sedmice, do 4.10., najbržih 50 kupaca koji na odmoriubih.ba izvrše kupovinu ponude minimalne vrijednosti 150 KM UniCredit Bank Visa karticom očekuje poklon vaučer u vrijednosti 50 KM! UniCredit Bank, Visa i Odmori u BiH žele da vam pruže nezaboravno iskustvo odmora u BiH, te smo za vas pripremili tematske ponude, a čekaju vas posebno pripremljeni paketi odmora za dvoje, odmora sa djecom i odmora u prirodi. (smiley)

7:49 AM
09.15.2020
UniCredit Bank

Ovog mjeseca smo u ružičastoj misiji u borbi protiv raka dojke! Naše korporativne boje zamijenili smo ružičastom, uključujući i boju početnog ekrana naše m-ba aplikacije. Uključiti se u krug podrške možete i vi, tako što ćete se pridružiti UniCredit Bank timu ili registrovati svoj na Trci za ozdravljenje, koja će se ove godine održati online od 25.9. do 27.9. na web stranici raceforthecure.eu. Vašom registracijom donirate određeni iznos novca, koji će biti usmjeren organizacijama, bolnicama i grupama podrške koje pomažu oboljelim od karcinoma dojke.

6:20 AM
6:20 AM
09.29.2020
10.1.2020
UniCredit Bank

Posjetite Bellona salone namještaja ili webshop bellona.ba/shop i iskoristite popust od 15% na jednokratna plaćanja i 10% za plaćanje na rate UniCredit Bank karticama do 30.11. Opremite svoj dom uz Bellona namještaj i UniCredit Bank kartice!

3:53 AM
10.21.2020
UniCredit Bank

Poštovani klijenti, obavještavamo vas da UniCredit Bank ne vrši nagrađivanje klijenata telefonskim putem, te ukoliko ste zaprimili takav poziv, da je u pitanju zloupotreba. Upozoravamo vas da svoje lične podatke, kao i svoje bankovne podatke ne otkrivate niti dajete drugim osobama telefonskim putem, niti putem društvenih mreža. Ukoliko budete kontaktirani ili uočite slične sumnjive sadržaje, validnost istih možete provjeriti kontaktirajući nas putem besplatnog info telefona 080 081 051. Napominjemo da UniCredit Bank od svojih klijenata nikada ne traži povjerljive informacije putem SMS-a, Viber-a niti bilo kojeg online kanala. Sve informacije o aktivnostima UniCredit Bank možete pronaći putem zvanične web stranice unicredit.ba, kao i zvaničnog Linkedin profila. Vaša UniCredit Bank

6:46 AM
11.16.2020
  • Share UniCredit Bank BiH Community on Facebook
  • Share UniCredit Bank BiH Community on Twitter
  • Share UniCredit Bank BiH Community on Google+

What is Viber?

Viber is a free messaging and calling app that allows people to connect with friends and family, no matter who they are or where they are from.

Stay in touch

Send texts, photos, videos and more

Audio and video calls

Make HD-quality calls and switch to video easily

Stickers & GIFs

Communicate genuinely, playfully and expressively

Create Communities

Build and manage conversations with unlimited members

Instant voice & video

Record quick-sending voice and video messages

Chat Extensions

Find & share videos, music and more right in your chats

Delete seen messages

Take back what you didn't mean to send

Multi-platform

Sync history and transfer calls to Viber for Desktop

Don't have Viber yet? Download now

Get Viber on App storeGet Viber on Google play